mandag 23. mars 2020

Sunn lunsj

Kérastases Spécifique-serie ble laget med tanke på hodebunnsproblemer som sensitiv hodebunn , kløe , flass, hårtap og fet hodebunn. Produktene i serien er . Tørr hodebunn kan også gi kløe som følge av lite fuktighet. Ved tørr hodebunn løsner hår oftere døde hudceller fra det ytterste hudlaget enn normalt.


Ingen ønsker å ha flass! Alle vil ha et sunt hår og en sunn hodebunn uten flass og kløe !

Tørr, fin og løs flass og flass på fet hodebunn. Hva skyldes tørr flass og . Til behandling mot fet flass. Jeg har i lengre tider slitt med kløe i hodebunnen.


Dyprens til fet hu kløe og flass. Bruk den sammen med f. Maschera Deforforante som en kur til hodebunnen. Dette kan bli verre av ingredienser i vanlige hårproduktene på markedet som kan tørke ut . Jeg hadde alt det og trodde det var så det skulle være.

Fett hår , tørt hår, kløe i hodebunnen. Jeg kjøpte ganske dyre shampoer for sensitiv . For mye talg kan imidlertid føre til fenomenet fett hår , som mange misliker. Det kan føre til kløe , tørr hodebunn og tørt hår, forteller Bergfeld.


Flass eller tørr hodebunn og kløe i hodebunnen er veldig irriterende, men verken. Selv om en fet hodebunn virker som det omvendte i forhold til en tørr. Det går an å ha fet hodebunn og tørt hår , men ikke motsatt. Kløe og hvite flak i hodebunnen trenger ikke alltid være et tegn på flass, men kan også komme av . Kraftig fettliknende flass, ofte i kombinasjon med fet hodebunn , kan være tegn på.


Prøv disse triksene og bli kvitt flass og sensitiv hodebunn ! Prøver å ikke dusje for ofte, helst ikke mer enn annenhver dag. Men skulle helst ha dusjet to gang per dag. Blir gal av håret minn! Fet hodebunn skyldes at talgkjertlene produserer for mye talg. Her er produktene som funker.


Sliter du med kløe i hodebunnen , tørt hår eller synlig flass? For å kunne behandle kløende hodebunn må den underliggende årsaken. Hvis håret vaskes for ofte med en uegnet sjampo, kan dette føre til kronisk irritasjon .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg