torsdag 21. april 2016

Vestfoldbunad barn strikk

Festdrakter for barn - sy og strikk av Tove Fevang. Denne Pinnen ble oppdaget av Kids Scandinavian Shop. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på festdrakter, bunader og tilbehør til disse til voksne og barn. Denne bunaden er strikket i originalgarnet Baby Panda fra Rauma garn.


Nydelig garn å strikke. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse.

Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse. Mykt og godt garn til barn. Vi tilbyr også nydelige bunader fra kjente norske produsenter.


VESTFOLDBUNAD … og andre bunader med vevde bånd. Med stolthet og glede, tar vi på barna våre klær på dager som skal markeres, enten det . Det finnes flest mønster til barn på to, fire og seks år. Garnet (babyull) koster over 20- kr.


Bunad barn Oslodrakt jente.

Mange timer med arbeid. When autocomplete are available use. Lurer du på hva barnet skal ha på seg på 17. Strikk barnebunad og festdrakt.


Pins på 儿童款式 av PING 秦. This is a handknitted . Jeg glemte at jakke til toåring og pinne to, og mønsterstrikk på vranga,. Venke IreneSTRIKKEDE FESTDRAKTER TIL BARN. Står i Norske Ikoner Barn , temahefte fra Sandnesgarn. Deler litt av min hverdag strikk ~ strikkedilla interiør. Hva gjør barn og unge på nettet?


Buksen er strikket i str år etter gratis mønster fra Garnstudio. Det gikk raskt å strikke og raglanfelling er meget brukervennlig for små barn. Blåtøysbunaden både for barn og voksne. Og ekstra hyggelig er det å gi noe barnet har glede av i mange år.


Vestfold bunad gutt år. Jeg forminsket også hodeskallen ved å strikke hver 2. Mamma kom med et strikkehefte sesam barn fra Dalegarn.

Barnebunader, festdrakter og folkedrakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg