fredag 15. mai 2020

Strikket hals babyull

Genser med fletter og rundfelling. Strikket i tynn silk mohair. Ganni inspirert Viftegenser for barn med raglanfelling.


DENNE Fra Rauma, lekker sak det der . Jakke med klokkemønster og raglanfelling , strikket i Tynn Merinoull.

Behagelige plagg til inne og utendørs bruk for både barn og voksne. Puttygenser med rundfelling, strikket i Mini Alpakka. Denne oppskrift er på norsk.


Passformen er litt oversize men den brede . Ribbestrikket genser i TYNN MERINOULL og LONDON SØ. Jeg ELSKER strikkegensere, og her har jeg samlet alle mine nye favoritter. For meg er strikking ren meditasjon og noe jeg elsker. En liten stund på dagen hvor .

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. Tettsittende herregenser med raglanfelling og høy hals. Koble av og strikk deg en lekker genser til våren. Fanagenser med rundfelling, strikket i Alpakka. Juliagenser til Voksen , strikket i Børstet Alpakka . Nå har du hele genseren på pinnen der du strikket bolen.


Fortsett så med raglanfelling. Dvs du feller to masker sammen på den ene siden av . Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske. Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter . Flott og deilig genser med hullmønster i myk Alpaca. En tynn og delikat strikket genser som du vil ha glede av i åresvis.


Har noen forslag til oppskrift helt basic voksen genser (dame) med raglanfelling ? Gjerne ovenfra og ned. Her er EDWIN- GENSEREN strikka i PURE MERINO - et rundspunnet garn i 100. Her er variant med raglan og med isatte ermer, og begge er strikka i SUPERWASH SPORT.


Mønster på anorakk, og genser med raglanfelling Voksen S-XXXL.

Modellene er strikket i Drops Nepal. Mønsteret jeg strikker heter Raglangenser i dobbelt 2-tråds garn og finnes på. Er det forskjell på barne -og voksengenser , siden sistnevnte er større?


Fløyelsgenser i voksenstørrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg