torsdag 4. februar 2021

Ventetider spesialisthelsetjenesten

Her finner du ventetider til en rekke undersøkelser og behandlinger. Når du blir henvist til sykehus eller en behandlingsinstitusjon i spesialisthelsetjenesten ,. Ventetiden økte, andel fristbrudd var stabil og flere fikk behandling. Dette viser tall for . Ventetider for undersøkelse og behandling hos ulike behandlingssteder vil ofte. Fritt behandlingsvalg - St.


Olavs hospital stolav. Som pasient i spesialisthelsetjenesten kan du sammenligne ventetider og se hvilke behandlingssteder du kan velge. Pasienter med samme diagnose kan få ulike ventetider , avhengig av. Pasienter som har behov for spesialisthelsetjenester , men som ikke . MER VENTING: Gjennomsnittlig ventetid i spesialisthelsetjenesten gikk opp fra dager i første tertial i fjor til dager for tilsvarende periode i . Alternative modeller for regulering av pasientforløp og registrering av ventetider i spesialisthelsetjenesten.


Tiltak og virkemidler. Du har rett til å velge behandlingssted i hele Norge når du har fått en henvisning. I samme periode ble andelen fristbrudd redusert med 2 . Private helseforsikringer skal få sykmeldte raskere til utredning og behandling, men har ikke redusert langtidsfraværet i norsk arbeidsliv. Prosjektet skal gi innbygger samlet informasjon på nett om tilbud og ventetider i spesialisthelsetjenesten ved at avtalespesialister vises på helsenorge. Sykefravær, helseforsikring og ventetider i spesialisthelsetjenesten.


Kan sykefraværet reduseres ved å tilby raskere behandling i spesialisthelsetjenesten ? En utredning av om endret oppgavedeling kan føre til reduserte ventetider og mer. Det har vært foretatt forskjellige tiltak for å redusere ventetider til elektiv behandling i spesialisthelsetjenesten. Spesialisthelsetjenesten. Prosedyren skal sikre korrekt registrering av ventetid slutt og avvikling av. Historisk gode ventetider.


Ventetidene og fristbrudd er på et historisk lavt nivå i Helse Midt-. Dilemmaer i spesialisthelsetjenesten. Det presenteres både gjennomsnittlig og median ventetid. Definisjoner og datagrunnlag til SAMDATA Nøkkeltall for spesialisthelsetjenesten. Lurere du på hvor lang ventetid de ulike behandlingstilbudene har?


Innspill til regulering av pasientforløp og ventetider i spesialisthelsetjenesten. Kortere ventetider innen rusbehandling. Helsedirektoratet har fått i oppdrag fra Helse- og . For de andre sektorene i spesialisthelsetjenesten er ventetiden stabil, skriver helsedirektoratet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg