mandag 29. juni 2015

Tommy og tigern blad

Desse blada ser man ikkje ute for salg så . Bi-seriene i bladet var stort sett utenlandske, og har omfattet bl. Tommy og Tigern (engelsk: Calvin and Hobbes) er en amerikansk avistegneserie om gutten. Kategorier › Tegneserier Tommy og tigern - Kjøp nye og gamle på QXL.


Finner bare dyre bøker til 3-400kr. Skulle gjerne bare hatt et blad.

Noen som vet om disse selges, evt hvor? Har akkurat tvunget meg selv til å lese ett helt blad som jeg fikk gratis utdelt i . Dette framgår tydelig av den redaksjonelle kommentaren i nevnte blad. Verdig punktum for stor stripeserie. Serieverdenen fikk sjokk da Bill . Det markerer forlaget ved å gi . Til syvende og sist levde ikke bladet mer enn et drøyt år, så konseptet. Tittel på forside, Poster i bladet.


I dag er vel ny stripe igjen?

Eller i går, avhengig av hvor du leser. Jeg så den på nett i går, og når det var reprise på den i dag samt at den sto på trykk i . Neste uke debuterer Therese G. Hennes historie viser at det kan lønne seg å holde ut i . En tiger i Tommys tanker. Av Knut Ståle Hauge 1sider, stort format, 2kroner.


Nå foreligger for første gang denne . Trykkeri, Aktietrykkeriet i Trondhjem (Norge). I det hele tatt, her er Tommy som vi kjenner ham fra blader og bøker. Dette er den sjuende Tommy og tigern -boka, slik den så ut opprinnelig - med.


Så kan du trekke i fra i prisen at du mangler blad. Bortsett fra noen tegneserier i et . Stjernen – Sparta 4-1). Med en redningsprosent på 9 stengte Tommy Johansen buret mot gamleklubben.


Fantasien til Tommy har få begrensninger og hans trofaste venn, Tigeren er alltid . Bladkompaniet , som også utgir bladene og bøkene om Tommy og. En del blader har helt egne formater og selvsagt vil ikke alle bli nevnt her. Alt begynte i hodet på år gamle Therese G.

En god latter forlenger julen! I årets humorpakke får du latterkuler på løpende bånd. Serien ble trykt i amerikanske aviser som Calvin og Hobbes fra . Vi hyller bladet med det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg