fredag 25. desember 2015

Aldersgrense alkohol danmark

Aldersgrense alkohol danmark

Jeg har hørt og lest flere steder at aldersgrensen er år for å . Danmark , Ingen grense for konsumering. En rekke lan ofte med unntak av turister eller ikke-muslimske, har forbud mot både omsetning og konsum av alkohol. I Norge kan man kjøpe alkohol fra man er år gammel. Vi har aldersgrenser for å beskytte unge mot skadevirkningene av alkohol. Det hadde tidligere ikke vært noen aldersgrense.


Aldersgrense alkohol danmark

Albania har ingen aldersgrense for kjøp av alkohol , noen muslimske land. Leder for Folketingets sundhedsudvalg Preben . Her finner du informasjon om aldersgrenser på reiser med Color Line. Kvotene som oppgis er per person. For å innføre øl, vin og . Vi er en gjeng på som skal reise til danmark i sommer.


Danskenes høye alkoholforbruk fører til dårlig helse og kortere levealder, og særlig blant de unge . Flere studier viser en klar sammenheng mellom endringer i aldersgrenser og endring i ungdoms alkoholforbruk. Hva koster det å kjøpe en flaske sprit og en. Fjord Lines aldersgrenser avhenger av hvilken rute du reiser på og hvilken type reise du ønsker. Mange lurer på hva den generelle aldersgrense på danskebåten er. Vi har laget en guide til hva du som er ung bør huske på før reisen.


Aldersgrense alkohol danmark

Hva er aldersgrensen for sprit på bar? Hvor mye (ca) koster en øl . Derfor er det som regel aldersgrense lik det de serverer på utesteder der det er vanskeligere . Du kan også læse mere om indrejse med andre. Aldersgrensen er som følger: - All drikke basert på brennevin, år.


Jeg har da altså lov til og kjøpe og bruke alkohol i danmark. Spesielt når det gjelder aldersgrensen for å kjøpe vin og øl i Sverige. Jeg tenker da på aldersgrensen for alkoholservering. I tillegg er det store forskjeller på hva du faktisk kan få kjøpt . Noa Noa Norge Nettbutikk Oppdag De Nye Trendene Her.


Søk Etter Billige På Noa Noa Tilbud På Nett - Kjøp Nå Opp Til −! Lave Priser Og Rask Levering. Lov om omsetning av alkoholholdig drikk m. Departementet kan gi forskrifter om aldersgrensen for innførsel av alkoholholdig drikk. Frps programkomité går inn for å senke aldersgrensen for sprit til år, avvikle. Dansk alkoholpolitikk er på mange måter i tråd med den Frp foreslår: .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg