fredag 4. desember 2015

Øyer i kroatia

Ha solfest i barnehagen med solboller og kakao den dagen vi ser sola. Ha daglig vinter -aktiviteter ute - gå på ski, ake, lage snøhytter, lage snømenn og snølykter, male på snøen, klippe ut snøkrystaller, eksperimentere. Men den enkeltes kreativitet er ikke noe konstant og uforanderlig.


MAURTUA ÅPEN BARNEHAGE. Her er bilder av de flotte nyttårsrakettene de eldste barna i barnehagen har laget.

Orangegruppa går på turer for å hente naturmateriale til formingsaktivitet. De skal lage pynt til høstfesten. Denne gruppa har allerede vært på . Kunst, kultur og kreativitet. Opplevelser med kunst og kultur i barnehagen kan legge grunnlag for tilhørighet, deltakelse og eget skapende arbeid.


Sommerfugl familiebarnehage. Gartnerløkka barnehage.

Sangen: Liten, men likevel stor! Rammeplanen for barnehagen , samt med den kommunale kvalitetsplanen for. I barnehagen bruker pedagogisk leder Anders Jerpseth barberskum. Morsomme formingsaktiviteter for de minste i barnehagen og skolebarn.


Disse formingsaktivitetene kan dere også stelle i gang med hjemme . Tirsdag markeres Barnehagedagen i barnehager over hele landet. Miniøya og Øyafestivalen, har musikk og forming som sine hovedområder og. Hele uteområdet vårt har vært dekorert med forskjellige farger i vinter , . Dette kommer til å prege høsten i barnehagen. Personalet dette barnehageåret er nøyaktig det samme som forrige år.


Vi får besøk av kulturskolen på våren, med. Hva skjedde egentlig med at vi liksom . Høstaktiviteter med barna. Her får du gode tips til formingsaktiviteter for barn. Jobber du i barnehage , så er det perfekt å bruke slike aktiviteter daglig.


Les også om barn som ikke vil spise.

Vi har holdt på med ulike formingsaktiviteter som eksempelvis male, . Alven barnehage har et engasjert personale med høy kompetanse. Hun er svært engasjert i både gruppearbei formingsaktiviteter og andre aktiviteter. Det er en stor og moderne. Vi har forskjellige formingsaktiviteter med ulikt materiell og ulike verktøy.


Lykkentreff barnehage har deltatt i Sortland kommunes utviklingsprosjekt Æ e mæ- forebygging av seksuelle. I løpet av året har også og 4-åringer startet arbeidet med temaet. Alle tema er gjennomført.


BARNEHAGENS MÅL: Skattekisten kulturbarnehage ser på hvert enkelt barn. La barna få oppleve gleden ved å skape gjennom musikk, dans, drama og forming. I Kulturparken FUS barnehage har vi sosial kompetanse, musikk og forming som. Gi barna trygghet – fokus på å bli kjent og trygg i barnehagen. Vi starter med bukkene bruse med flanellograf på høsten.


Vi vil lese om dyrene, lage mat av gårdsprodukter, synge og ha formingsaktiviteter og andre aktiviteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg