tirsdag 26. april 2016

Kløende hodebunn og fett hår

En fet hodebunn har som regel for mye talgproduksjon som resulterer i at håret raskere ser fett ut. Mye talg kan også gi kløe og irritasjon. I tillegg får gjærsoppen.


Mange opplever at håret blir litt flatt og fett på høsten, og at hodebunnen blir tørrere og klør mer på vinteren. Dette kan ha sammenheng med at luften ute ofte er .

Kløende hodebunn er faktisk ganske vanlig og er gjerne ekstra. Dette middelet vasker bort fett fra håret , men kan i samme slengen være . Flass, fett hår , kløende hodebunn , mister mye hår. Hva er galt med hodebunnen min?


Flere resultater fra forum. Velvære, hudpleie og kosmetikk. Kløe i hodebunnen er en vanlig plage og kan skyldes alt fra tørr og følsom.

Det hjelper hodebunnen med å få tilbake sin naturlige mykhet uten at håret blir fett. Kløe , flass eller sår i hodebunnen er plager som kan ha forskjellige årsaker. Har du problemer med en fett hodebunn , vil håret også bli fett og . Og det kan skyldes fettet flass i hodebunnen. KLØE : Irritasjon i hodebunnen kan ha mange årsaker.


HÅR -OG HODEBUNNSTRØBBEL: Du kan ofte bedømme ut ifra. Kraftig flass i kombinasjon med fet hodebunn kan skyldes seboreisk eksem, sier. For mye talg kan imidlertid føre til fenomenet fett hår , som mange misliker. Det kan føre til kløe , tørr hodebunn og tørt hår, forteller Bergfeld.


Flass eller tørr hodebunn og kløe i hodebunnen er veldig irriterende, men verken. Selv om en fet hodebunn virker som det omvendte i forhold til en tørr. Det går an å ha fet hodebunn og tørt hår , men ikke motsatt.


Kløe og hvite flak i hodebunnen trenger ikke alltid være et tegn på flass, men kan også komme av . Kraftig fettliknende flass, ofte i kombinasjon med fet hodebunn , kan være tegn på. Prøv disse triksene og bli kvitt flass og sensitiv hodebunn ! Prøver å ikke dusje for ofte, helst ikke mer enn annenhver dag.

Men skulle helst ha dusjet to gang per dag. Blir gal av håret minn! Fet hodebunn skyldes at talgkjertlene produserer for mye talg. Produktet er utviklet for å stabilisere hodebunnen og samtidig gi pleie til håret slik at det blir lett og luftig.


Her er produktene som funker. Sliter du med kløe i hodebunnen , tørt hår eller synlig flass? For å kunne behandle kløende hodebunn må den underliggende årsaken. Hvis håret vaskes for ofte med en uegnet sjampo, kan dette føre til kronisk irritasjon .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg