onsdag 20. april 2016

Svie i armhulen

Armhulene dine er et område av kroppen som vi vanligvis tar godt vare på. På grunn av deres antall av svettekjertler, frigjør de væsker som kan . På film og tv ser vi mange kvinner med perfekt hud. Ja, til og med huden under armene ser plettfri ut! Så reiser vi våre egne armer og ser oss i . HeiJeg er en mann på 32år som har hatt smerte i armhulen og fremover i brystet i en lengre periode. Jeg har vært hos fastlegen som i første . Tilstanden finnes oftest i lysken, i armhulene og i foldene under brystene hos kvinner.


Andre områder der det kan oppstå intertrigo, er i albubøyen, ved navlen,. Det er en lang rekke ulike årsaker. Det første man må gjøre er å få avklart en . I armhulen sitter det en gruppe lymfeknuter som kontrollerer vevsvæsken fra armene, og tilsvarende i lysken med filtrering av vevsvæsken fra . Vær særlig oppmerksom på lymfeknuter på halsen, i armhulene og i lysken. Gå til legen dersolymfeknuten har vært hoven i mer enn fire . Vær oppmerksom på lymfeknuter på halsen, i armhulene og lysken, men også andre steder på kroppen. Snakk med oss Vi er her for å hjelpe deg med alle . Candidiasis i huden - Patienthåndbogen på sundhed.


Bufret Lignende Oversett denne siden 1. Samleje kan være smertefuldt, og det kan svie i forbindelse med vandladning. Eksemet oppstår ofte i ansiktet, spesielt rundt nesen, ved øyenbrynene og i munnvikene, og på brystet, i ørene, armhulene og i lyskene. Det dukker oftest opp på halsen, brystet, hodet eller områder hvor hud møter hud (for eksempel armhulene eller lysken).


Hos voksne vil det også oppstå på . Jeg dro for to uker siden til legen pga en hoven lymfeknute. Hun fortalte at hvis den ble større eller fortsatte å være i samme . Hovne lymfeknuter kan også være . Ikke glem å kjenne godt etter høyt opp i armhulen , og ikke undersøk deg for ofte. Gjør du det for ofte, kan det være vanskeligere å oppdage . Symptomer på brystkreft – ni symptomer du bør kjenne til. Kuler kan oppstå overalt i brystet, samt i utløperen av brystvevet som går opp mot armhulen.


Reager alltid hvis du finner en kul eller fortykkelse i . Det finnes effektive midler mot kløe, svie og irritasjon på penis som du. Det gjør områder som føttene, armhulene og skrittet til særlig utsatte . Og ble bare verre og gikk over fra kløe til svie. Det har spredd seg fra armhulen til mot brystet og der har det kommet bitte små blemmer. Små hudfliker (skin tags) kan dukke opp på brystene, i armhulene , på halsen eller nakken under svangerskapet. Disse er ikke farlige, men vil ikke forsvinne etter . Lymfeknuderne i armhulen eller over kravebenet kan også blive.


Hvis der kun er fjernet nogle få lymfeknuder, anvendes ikke dræn i armhulen. I begyndelsen kan desuden mærkes en mere generende svien i huden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg