tirsdag 4. februar 2020

Traktorgenser farger

Strikkeoppskrift til traktorgenser. Settet på bildet er strikket i farge dus denim. Så fin traktor-genser ! Nydelige, duse farger du har valgt.


Garnpakken inneholder alt garnet du trenger for å strikke traktor-genseren, pluss oppskrift.

Marius traktorgenser. Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Neste gang skal absolutt velger et kontrast farger som ikke gå sammen.


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger . Den mørkeblå er Kauni garn –. Eg har strikka genseren på .

Barnegenser med rundstrikket bærestykke med mønster i to farger. Se de nye tøffe fargekompi. Disse finner du under menyen Garn og menyen Hefter. Endelig - på tide å legge ut traktorgenseren til vesla mi. Endelig har garnet kommet i hyllene ❣️nydelige farger i. Da vi tilbrakte mange solrike dager i Trysil i påsken, ble det god . Jeg har satt ny rekord!


Har färgen utgått, så blir den automatisk vit. Oppskriften kan lastes ned gratis. Myk garn som ikke klør. Under storleksguiden ser du garn mängd och . Farge lys og mørk brun.


Det er en flott gråbrun farge. Min lille plutt har ikke brydd. Traktor genser til gutteplutt - bursdagsgave.

Plutt kler veldig godt friske, klare farger. Og da jeg oppdaget at jeg . Og Mathias fikk en traktorgenser , i Drops Merino Extra Fine, i fargene 0 og 01. Og Veronica la igjen en liten takkemelding på . Mange små jenter er også ekstremt glad i fargen rosa. Jo, man strikker en rosa traktorgenser til fireåringens bursdag,.


Så ble genseren endelig ferdig. Minstemann er svært så fornøyd så da er det jo ikke noe problem. Heldigvis ble den orange fargen mye mindre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg