onsdag 3. juni 2020

Strikket hals herre

DROPS Merino Extra Fine (m). Gratis strikkeoppskrifter og. Halsen strikket jeg på liten rundpinne nr mm.


Det var et veldig fint sett til herre ! En skikkelig behagelig baggy lue med matchende hals som er strikket på tvers.

Den er veldig enkel å strikke og du kommer til å elske den fra første stund. Utforsk denne tavlen til kristinakongevo på Pinterest: Herre strikk. Storebror trengte en ny hals , så da gikk jeg straks i gang med oppgaven. KULT OG PRAKTISK: I høst kan du droppe skjerfet til fordel for en hals. Her er en oppskrift til hvordan du kan strikke din egen.


Enkeltoppskrift - Jakke med striper og v- hals , strikket i BØRSTET ALPAK. Den fungerer som et skjold foran nedre del av ansiktet i . Jeg elsker gulhalsen min!

Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Genser med V- hals strikket i Viking Mohair. Skjer og lue til herre. En klassisk strikket hals som ser litt ut som den du hadde når du var liten, bare at den absolutt ikke klør.


Klumper ikke under jakker. FLOTT STRIKK TIL MANNEN – GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. TYNN V- hals i limefarge. Som du ser så kan du laste ned oppskrifter til både barn, dame, herre og interiør. Hals one-size i ribbestrikket ull.


Løst strikket skjerf, ull og alpakka - Svart. Ullue Herre - Marine. Oppskrift på Ambler, strikket hals og pulsvarmere til herre.


Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler? Last ned og kos deg med å strikke. V-ringet strikket genser i herremodell med fully fashion- strikking.


Strikket genser med pen melert effekt. Rullekanter i halsringning, erme- og nederkant samt på lommen.

Nedenfor finner du vårt utvalg av strikkede V- halsgensere , lagd med garn av høy kvalitet i kasjmir og . Pakk deg inn i denne deilige tykke halsen. Rask strikk på dobbel tråd Hip ull. Festivaljakka Herre Garnpakke. Sammenlign 4strikket hals gensere til herre og finn den beste prisen.


Kjøp gensere på nett hos de beste nettbutikkene. Se vårt utvalg av klassiske og sporty rund- hals gensere. GANT byr på en mengde. Ribbestrikket Genser .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg