mandag 29. juni 2020

Sunn pitapizza

Biffkjøtt eller kebabkjøtt med pitabrød , salat, chips og hvitløksaus. Skinkesalat med ost. Alle salatretter serveres med spesiallaget pitabrød med ost. Skikkelig gode pestosnurrer med skinke og ost Read More by rebeccamariesky.


Pizza med tomatsaus, ost , champignon, skinke og ananas. Kebab i pita med isbergsalat, tomat, agurk, løk, mais og valgfri dressing. Hos oss får du alltid ferskt hjemmelaget pitabrød ! Den enkle – Med ost og skinke , 11 169.


Alla saltretter serveres med spesiallaget pitabrød med ost. Salat i pitabrød , 48. Ha på ost , så grønsakene i skiver og avslutt med tynne skiver kjøttpølse.


Legg lagvis ost i bunnen, skinke , ananas og ost på toppen. Vær kreativ med pitabrød og si farvel til kjedelige matpakker. Fyll pitabrødene med salatbla skinkesalat , ananas og paprika. Poteter og squash med ost og urter.


Cabriolet pitabrød med ost og skinke er et utmerket alternativ, ikke bare for frokost, men også for en matbit på jobb eller på skolen. Lag små pizza av pitabrød som bunn! Smør pizzasaus på pitabrødene , så grønnsaker og ost på toppen.


Sunn pitapizza

Pitapizza er enkel mat. Det som står over er kun et . Eks: Ruccola, salat, tomat, . I denne matboksen har tynne skiver av kjøttkake fått selskap av salat og tomat i et pitabrød. Croissant med ost og skinke. Minipizza laget med polarbrød eller pitabrød er både barnevennlig og kjapt.


Smør polarbrød med pizzasaus og topp med skinke , oliven, revet ost , paprikabiter . Her har vi brukt squash, rødløk, tomat og kokt skinke. Hadde skinke og ost i går, med mais, tomat osv. Noen andre forslag som er godt å ha i? Opvarm ovnen til 2grader varmluft. Smør de hele pitabrød med en god slat tomatketchup. Undlad dog at smøre ketchup på den . Pinnebrød med ost , spekeskinke og urtesmør - BREMYKT.


I modsætning til et klassisk pitabrød er de græske pitabrød. Tomatsaus, ost , skinke , kjøttdeig, løk, bacon Allergener: Gluten, melk. Marinert kebabkjøtt med pitabrød , salat, chips og hvitløkssaus. Mos ærterne groft og bland dem sammen med æble, løg skinke , ost , salt og peber. Rist pitabrødene og åben dem.


Fordel fyldet i pitabrødene og afslut med de . Brødet stekes i varm ovn . Du skal ikke være mange dager i Hellas før du får en ny pita favoritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg