onsdag 2. september 2020

Uke 34 2019

Uke 34 2019

Uke begynner mandag 17. Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. I nyhetsbrevet får du informasjon om små og store ting vi jobber . Lillestrømulykken var en kollisjon mellom to godstog natt til 5. Et tog som fraktet propan mistet bremsekraft og . Av Tore Angelsen - 14. Av Arvid Laksevela - 22. Klarer du denne ukens quiz?


Uke 34 2019

Da kan du være med i trekningen av flere gavekort i Bergen sentrum. Toneheim Folkehøgskole. Store besparelser på felles innkjøp. BKK skriver til OED at de sparer store beløp på innkjøp med store volumer. Dette var uken for en genial oppfinnelse , en skuffende, men relaterbar live- kodingsesjon ‍ og ReactStreet Boys hadde sin første konsert . A playlist featuring Tigerlily, Ray Knox, Martin Vide, and others.


I Coop kan du vinne et møte med Karsten Warholm. I Norgesgruppen, Rema og Bunnpris kan . Mer nedbør enn normalt og økt tilsig til elvekraftverkene har presset spotprisene nedover denne uken. Fiskehelse viser informasjon om lakselus og fiskesykdommer på oppdrettsanlegg.


Uke 34 2019

Her er ukas spilleliste! Av: Geir Qviller, David Jønsson, Rolf Andersen og Victor Josefsen . Ukens meny består av syv varierte oppskrifter på lettvint og smakfull veganmat . Moe Odin og Revenue kjempet som løver om tittelen i uke som er en uke forsinket. Til slutt var det Moe Odin som trakk det lengste strået . Sangens beste plassering er 1. Denne uka fortsetter vi våre partiutspørringer.


Det er KRF, MDG og SP som svarer . Da var første skoleuke ferdig. For en uke dette har vært. Fylt med spenning, glede og diverse andre følelser.


Uke 34 2019

Activities taking place in . Ny uke med nye muligheter og det er igjen tid for ny reading. Håper uken din blir bra! En av turens attraksjoner er Østernvann, som har suverene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg