tirsdag 15. september 2020

Verdens beste gulrotkake med valnøtter

Verdens beste gulrotkake i langpanne blir enda bedre med karamell. Gulrotkaken egner seg godt til frysing (helst uten glasur). Saftig gulrotkake – verdens beste ! Sammen med kokos og valnøtter er dette en uslåelig kombinasjon med akkurat passe . Dryss med melis, og server kaken i firkanter.

Her er hennes beste gulrotkaker. Hvorfor tror du så mange elsker gulrotkake ? Rør til slutt inn finrevet gulrot og finhakkede valnøtter. Dette er uten tvil den beste gulrotkaken jeg både har spist og laget.


Lag feks mønster med en gaffel og pynt med valnøtter. Her har du oppskriften på en enkel, stor og DEILIG gulrotkake dekket med. Beste gulrotkaka vi også har smakt, spesielt kremen gjør denne kaka til en.

Husker du sånn ca hvor mye valnøtter og syltetøy du hadde i deigen? Foto: Bent Raanes og Sarah. Rør inn gulrøtter, rosiner og valnøtter til slutt. Hell røren i en smurt langpanne og stek . Sett ovnen på 1grader.


Kan jeg friste med det som kanskje er verden beste gulrotkake ? Kunne spist hele langpannen alene, så god. En nydelig rå og saftig gulrotkake med en deilig smak av gulrot, valnøtt og kokos. Mye gulrøtter gjør den saftig og . Slike påstander er jeg skeptisk til. Bortsett fra når det gjelder akkurat denne gulrotkaken ! Denne gulrotkaken kvalifiserer til å få et verdens beste -stempel. Tarte Tatin – fransk eplekake – mulig verdens beste ! Glutenfri gulrotkake.


Med verdens beste kremostglasur!

Ida og pyntet med granateple og valnøtter for det hadde jeg nemlig i skapet. Myk og supersaftig gulrotkake med verdens beste ostekrem passer til alle. Ka med ei saftig og smakfull gulrotkake til kaffen idag?


Denne deilige kaken fyllt med masse gulrot og både valnøtter og hasselnøtter gjør den både saftig og . Oppskrift på saftig gulrotkake med biter av mørk sjokolade og kremostglasur. Denne saftige gulrotkaken med fyldig og myk ostekremglasur er en vinner enten det er til bursdag, morsdag eller. Pynt gjerne med friske blåbær, revet mørk sjokolade eller noen hakkede valnøtter helt til slutt.


Oldemor sin gulrotkake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg