onsdag 7. oktober 2020

Vanntett mobil

Trenger du vanntett mobil ? Velg blant disse tolv. Har mobilen din druknet? Disse bør du velge til sommeren. Finn Jarle Kvalheim, Tek.


Vanntett mobil

Lurer du på om mobiltelefonen din tåler å falle i svømmebassenget, eller om den virker like bra etter å ha blitt fisket opp fra grunt vann fra et . Da trenger du en mobil som tåler alt fra støt og vann, til kulde og varme. Det betyr at den er støvtett, vanntett ned til meter i en time og så støtsikker at den kan . Telefonen er ikke vanntett , og støtter ikke et ekstra minnekort. Se hvilken mobiltelefon som ble best i test her. Ah Android-versjon: 8. Oreo) Annet: IP67-klassifisert ( vanntett ), biometrisk innlogging, USB Type-C. Mye elektronikk påstås å være vanntett eller sprutsikkert, men hvor mye de ulike.


Klager på mobiltelefon og datamaskin var den nest vanligste saken . Hvis du er ute etter ny mobil og vil vite hvilke telefoner som er de beste kjøpene, så har du kommet til riktig sted. I vår alltid oppdaterte beste . Doro 540X er en vanntett og slitesterk mobiltelefon med fysiske knapper og fargeskjerm som tåler vann og gjørme, og fall i gulvet. Denne mobiltelefonen har en . Popsockets Cheetah Chic.


Vanntett mobil

Ventilasjonsfeste for smarttelefoner i bilen. De ble frosset, stekt, vannet og mistet i bakken fra ulike høyder. Ikke alle telefoner tåler det de skal. Enten det er på grunn av yrke eller livsstil, trenger mange en mobil som kan gå i. Tiden da du måtte velge mellom en telefon med gode spesifikasjoner, eller en vanntett modell med middelmådige spesifikasjoner er forbi. Surf City sitt mobildekselet er vanntett , lett og slitesterkt.


Skaper en sikker tetning rundt telefonen og er helt vanntett og støvtett samtidig som du opprettholder full . Tucano Urbano produserer Beintrekk og andre praktiske produkter. Universalt vanntett etui som passer de største smartelefonene på markedet. Perfekt til bruk i båt, . Mobilen kan brukes som vanlig selv om den ligger i posen.


Vanntett mobil

Kamera kan også brukes, det er et eget vindu på baksiden. Posen er garantert vanntett ned til 6m. Beskytt telefonen din mot vann, støv og sand med en praktisk, vanntett telefonpose - passer de aller fleste smarttelefon-modeller!


Slik kan du få vanntett mobil. Vanntett mobil lomme med høytaler. Nanoteknologi legger et belegg over alle delene i smarttelefonen, inni og utenpå.


Beskytt mobiltelefon , bilnøkler eller annet smått mot vann, sand og annen skitt. Det er ikke så rart: Du får nemlig en solid mobiltelefon til en liten slant. Huaweis toppmodeller PPro og Mate er vanntette. Sjekk ut våre vanntette vesker og etuier og sørg at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg