mandag 9. november 2020

Uregelmessig menstruasjon

Uregelmessige menstruasjonsblødninger er ikke nødvendigvis et tegn. Er samspillet mellom hormoner og eggstokkene i ubalanse, kan du få en uregelmessig menstruasjon. Hva er unormale blødninger?


Vanlig menstruasjon er regelmessig, varer tre til seks dager og kommer omtrent hver fjerde uke. Enhver blødning fra livmoren .

Det er vanlig for kvinner å ha uregelmessig menstruasjon. Lange perioder med stress kan påvirke syklusen, og kan gjøre at mensen kommer . De første blødningene i puberteten er ofte uregelmessige pga. Dette krever som regel ingen behandling.


Har du kraftige blødninger og uregelmessig menstruasjon ? Sjekk hva du bør være obs på ved kraftig eller svak mensen, og hvordan du får god . Den vanligste årsaken til varig uregelmessig menstruasjon , er kvinnesykdommen polycystisk ovariesyndrom (PCOS).

Hyppigst er amenoré (bortfall av menstruasjonen), som kan skyldes svangerskap. Det forteller klinikksjef . Hva menes med uregelmessig menstruasjon ? De fleste kvinner har menstruasjon med omtrent fire ukers mellomrom. Det betyr at det går fire . Hos yngre kvinner skyldes blødningsforstyrrelser nesten alltid uregelmessige. Skjønner man at blødningene man har er menstruasjon , men at den ikke kommer helt . Overgangsalderen starter noen år før menstruasjonen blir borte helt, og er en.


Gjennomsnittsalderen. Menstruasjon , eller mensen, er en del av alle kvinners liv. Noen ganger kan det ta . Jeg er år, har ikke hatt sex, jeg har veldig uregelmessig menstruasjon. I det siste har jeg hatt brun utflod med noe . Andre opplever flere dagers eller ukers variasjon.


Hvorfor opplever noen uregelmessig mens , og hvor regelmessig skal den egentlig være? Spørsmål: En ung kvinne som har hatt regelmessig menstruasjon med.

Jeg er år og har hatt uregelmessig menstruasjon siden jeg fikk den som åring. Begynte på p-piller for tre-fire år siden for å . Bldning fra livmoren via skjeden etter overgangsalder. Kjære doktor, jeg er . GU er unødvendig hos unge kvinner som ikke har debutert seksuelt, eller som alltid har hatt uregelmessig menstruasjon. Hb, ferritin, behandle ev anemi.


Dersom du har uregelmessig menstruasjon , kan det være vanskelig å prøve å. Har din ungdoms hatt uregelmessig perioder i det siste og synes bekymret om det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg