tirsdag 18. mai 2021

Youtube for barn norge

Den beste videoappen for alle barn. Vi er veldig glade for å lansere Kids i Norge. Kids-appen er bygget opp spesifikt med foreldre og barn som målgruppe, for å . I appen Kids skal man finne familievennlig materiale fra . En videoapp spesielt for barn Kids er utviklet for å gi barn et beskyttet miljø der de på en enkel og morsom måte kan utforske på egen hån og der . Med appens strengeste innstilling vises kun innslag som du .

EGEN UTGAVE FOR BARN : Kids er lansert i Norge , der barna får tilgang på barnevennlig innhold på. Foto: Kirsti Østvang . Lær farger ved hjelp av en morsom video for barn. Dukken Rosa hjelper til mens vi går gjennom fargene. Form familien - Sangkolleksjon for barn - Tinyschool Norsk - min TINYSCHOOL tinyschool. Disse funksjonene skal sørge for en trygg opplevelse for barna.


For fire år siden ble Kids lansert i USA. Appen til iOS og Android .

er stappfull av god underholdning og lærerike videoer, men ikke alt er tilpasset barn. Det er viktig at voksne har kontroll på hva barna. Kids er en egen barnevennlig -app med funksjoner som gir foreldre mer kontroll over hva barna ser. I Norge lærer både foreldre og barn om nettvett. De lærer at det er viktig å beskytte seg selv og andre, og spesielt små barn , mot digital . Fenomenet oppfordrer barn til å gjøre potensielt farlige ting.


Momo Challenge sprer seg i Norge. Barn blir ofte skremt av innhold på. Foreløpig er appen kun lansert på det amerikanske markedet, slik at innholdet ikke er på norsk. Flere barn tjener store penger på.


Nylig betalte Boram (6) for. Da barna valgte , fulgte mødrene etter. Silje Sirnes Winje og Maria Solheim kjemper for at -musikken skal være på norsk og av . Voldelige tegnefilmer på : – Kan bidra til å skade barns syn på rett.


Helle Skjervold i Norge følgende:. Videoer med barn blir mest sett på. Nå tar eksperter til orde for å utvikle lover som beskytter barn som eksponeres.

Haraldsen (26) står bak Norges første gaminghus Hørt om grønn strømming? Eksperter mener foreldre må sørge for at barna er forberedt på risikoene før de lar dem prøve å bli -stjerner. Visste du at norske barn mellom -år ser oftere på enn NRK. Der blir de eksponert for norsk innhol men også for engelsk, . Aldri før har så mange barn og unge i Norge sett på.


Nettet er en selvsagt del av de fleste barns hverdag, og mange lærer seg . CokeTV er Coca-Cola Norges egen -kanal med 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg