fredag 25. mars 2016

Blåbærsmoothie med havregryn

Blåbærsmoothie med havregryn

Det beste av alt er at det . SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN. Skjær banan og eple i skiver og legg i . Dette er en skikkelig mettende og god smoothie, som holder energinivået oppe i lang tid. Denne passer perfekt til eksamen, eller kanskje til en.


Blåbærsmoothie med havregryn

Legg til i favoritter. Du kan helt fint bruke de samme ingrediensene til en frokostbowl, uten å kjøre dem i stykker. Ha Cottage Cheese i en bolle, og ha over bananskiver, havregryn.


Sett kaldt mens du lager blårbærsmoothien. Blåbærsmoothie med banan, havregryn og A38. En hurtig og nem måde, at få et nærende og lækkert morgenmåltid på er via smoothie. Forfriskende blåbærsmoothie. Topp gjerne smoothien med havregryn og smak til med sitron eller honning om du ønsker en syrligere eller søtere smoothie.


Blåbærsmoothie med havregryn

Frelsesarmeen - Drikk mer. Kjør alle ingrediensene i . Oppskrift på blåbærsmoothie med avokado. Jeg brukte det jeg hadde, men du kan fint bruke både havregryn , mandelsmør, frukt, sjokolade og . Lag og ta med en mettende blåbærsmoothie , så holder du det mett.


Super til frokost, etter skoletid eller til kvelds. Smoothie med blåbær, banan og eplejuice! Viktig vitamininskudd. Det kan være vanskelig å få i seg tilstrekkelig med fiber både i et lav FODMAP kosthol og ved et glutenfritt kosthold.


Blåbærsmoothie med havregryn

Rå ingefær i blåbærsmoothie er bare noe du må prøve! Havregryn i moderate . Ingefær begeistrer meg! Dette kan vel sies å være mitt favorittkrydderet.


I denne varianten tilsetter jeg litt havregryn for å gjøre den enda litt mer mettende. Har du smoothien over i en liten skål, kan du toppe den med havregryn , frukt, nøtter og frø. Kom dem i en blender med havregryn , blåbær, yoghurt, mælk og isterninger. Blend det hele, til det er helt findelt og drikken helt tynd.


Smag til med honning. Vanilje og blåbær smoothie. En frisk og fyldig smoothie. Yoghurt med blåbær eller havregryn. Kefir, chia og blåbær smoothie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg