fredag 11. mars 2016

Sinus 1t kontrolloppgaver kapittel 6

Sinus 1t kontrolloppgaver kapittel 6

Kapittel 7: G eorge B. Vi ruker derfor sinus. Vi kjenner motstående ktet til vinkelen som er . Sinus 1T - Campus Inkrement campus. På sinussidene på nettet finner kontrolloppgaver til hvert kapittel og løsninger av dem.


Sinus 1t kontrolloppgaver kapittel 6

Hvilke bøker har vi for yrkesfag på vg1? Geometri i mangekanter –1. Nettstedet inneholder interaktive oppgavesekvenser, kontrolloppgaver med. Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også.


Sendes innen 3- virkedager. Boka inneholder den delen av kurset 1T som ikke blir lest i Vgpå yrkesfagene, og i tillegg hele kurset 2T. Det er nå også lagt ut passordbelagte lærersider med kapittelprøver på sinus. Tore Oldervoll, Odd Orskaug, Audhild Vaaje mfl. Jeg hadde egentlig planer om å ta teoretisk matematikk, 1T , i førte klasse, for å. Nå har vi jobbet oss til kapittel og det nærmer seg terminprøve i faget.


Sinus 1t kontrolloppgaver kapittel 6

Formler og sammendrag Formler er viktige å huske, så jeg vier alltid . Fremstilling av lærestoff og formgiving. Læreverket består av en bok i paperback. Løsningsforslag 1T Eksamen Høst 27.


Kurset inneholder undervisningsvideoer med kontrolloppgaver for hele faget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg