torsdag 25. januar 2018

Brownies uten mel

Dette er en enkel kake som alle liker. Smøret kan du bytte ut med margarin uten salt og melk, eller dl nøytral olje. I denne artikkelen vil vi gi deg en oppskrift på en deilig kake uten mel,.


Jeg har lyst til å bake brownies , og har gått tom for smør. Og jeg gidder ikke kjøre i butikken. Kan jeg bytte ut smøret (som skal smeltes) med olje .

Her finner du dessert- og kakeoppskrifter uten egg, melk eller smør , og uten. Sjokoladekake , epplekake, småkaker, bananbrød - nam nam! Fantastisk god sjokoladekake uten egg, melk og gluten.


Stor suksess å bytte melk med havremelk og smør med smøremyk = vegansk. Denne saftige sjokoladekaken er laget helt uten melk, men er full av den gode sjokoladesmaken. Oppskriften gjør det enkelt å lage en smakfull, melkefri . Yepp du leste riktig – minutter brownies – fordi det tar minutter å lage røren og sette den i ovnen. Ingen fancy ingredienser, ingen smør som skal røres, ingen sjokolade som skal.


Er det mulig å bake denne uten egg?

Resultatet er en mørk som natten sjokoladekake som har akkurat passe. Jeg har brukt Melange uten smørsmak til kaken, med smørsmak til . Bland sammen smør , melis, kakao og kaffe til en glasur. Hvor lenge holder denne seg i romtemperatur ( uten glasur)? Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke.


Smelt smøret og bland det med kakao mens sukker og egg piskes til eggedosis. Er ikkje lett å lage denne kaka uten egg. Til sjokoladekremen smeltes først smøret i en liten kjele. Husk melkefritt smør hvis den er til allergikere.


Ritas sjokoladekake ( uten gluten og melk) - Denne oppskriften fungerer like bra. På myTaste vil du finne 1oppskrifter for muffins glasur uten smør samt. Deigen helles over i en liten, godt smurt, langpanne og . Glasuren lager du med melis, blått smør , bakekakao og en liten dæsj . Saftig sjokoladekake som er laget uten egg! Rør alt godt sammen og smør på avkjølt kake.


Og sist, men ikke minst, den er uten egg. Barnas beste ( sjokoladekake uten egg).

Smør formen din, og kle den gjerne med bakepapir. Den inneholder kulturmelk og natron, og ingen egg. En saftig og god kake. Ingredienser for langpanne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg