fredag 26. januar 2018

Bumprider ståbrett med sete

Bumprider ståbrett med sete

Nå kan storesøsken både sitte og eller stå på trilleturen. Det unike festesystemet har bortimot uendelige . Les tester og omtaler før du kjøper. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra . På Lekmer finner du blant annet ståbrett. Her finner du et stort utvalg av ståbrett til barnevogner.


Bumprider ståbrett med sete

Perfekt for søsken som ikke lenger. Bumprider Ekstrafeste til ståbrett, Connector. Sete er brukt 2ganger kanske. Endelig et brett med sete slik at barnet kan hvile underveis.


Pluss at det gjør trilleturen mye . Noen som har erfaring med det? Vi vurderte ståbrett , men kjøpte heller søsken sete. Det var delvis fordi hun var såpass lita og delvis fordi det er tungt nok å bare trille vogn i snø. Tvilling reisetrille med separate seter , som kan justeres i flere posisjoner. Kalesjer og vognseler.


Bumprider ståbrett med sete

Ståbrette som passer alle . Vi har et stort utvalg av søskenbrett, hvor man kan sitte (søskenbrett med sete ) eller stå ( ståbrett ). Simo Sportstrille er en robust og stabil trille med bredt sete , lang rygg og stor kalesje, noe. Images , videos and stories in instagram about ståbrett. Setet har vatterte håndtak,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg