onsdag 10. januar 2018

Pavlova med smash og karamell

Pavlova med smash og karamell

Sammen med herlig karamellsaus , friske blåbær og myk vaniljekrem har . En liten handletur til byen ble plutselig til fire timer med shopping, lunsj og kos med bestis. Andrea er som nevnt kommet . Det holder ikke med bare ett . Den første dere skal få se er en pavlova med krem, karamell , sjokolade og. Legg ferdig marengsbunn på fat, smør utover gulkrem, topp deretter med pisket krem.


Pavlova med smash og karamell

Her finner du lenke til oppskriften: . Alle disse til sammen blir jo snickers. Snickerspavlova med salt karamell og nøtter – Ida Gran-Jansen. Denne Pavlovaen er med salt karamell , sprø cashewnøtter og syrlig granateple. Her kommer et deilig kaketips for helgen!


Jeg har laget noen forskjellige varianter av denne flotte kaken. Barnebursdag, voksenbursdag, eller bare lyst på kake? Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær,. I dag har vi bakt smash pavlova åååå gud dette er munngått for en sukkerglad.


Pavlova med smash og karamell

Toppet med hjemmelaget salt karamellsaus. Friske bær og salt sjokolade blanda med krem og marengs? Nidar som selges i små og store. Mer som en type pavlova.


Fikk spørsmål om å lage denne av ei venninne som hadde funnet den på tine. Smash , blåbær og bringebær. Siden jeg aldri har lagt . Pomyślałam, że zrobię Pavlovą w wersji mini i to był super pomysł. Verdensbeste med sjokoladekakebunn og smash i kremen nydelig mektig kake.


Pavlova med smash og karamell

IzziCreo sa for 1år siden: Det finnes mange varianter! Sjokoladepavlova med sjokladeganasj, salt karamell , krem, peanøtter og smash. Pavlova med kremogvaniljekremblanding med smashbiter.


Visper inn fløte tilslutt Denne salte karamellsausen passer glimrende til is.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg