mandag 5. februar 2018

Bedre psykisk helse

God psykisk helse kan bidra til at man bedre takler ulike utfordringer i tillegg til å fungere godt i hverdagen. Det å bygge opp egne styrker, oppleve mestring, . De fleste sykdommer og helseplager , også psykiske , krever at du deltar i behandlingen av. Vi føler oss bedre , lettere til sinns etter en gå-, jogge- eller sykkeltur.


Vanene dine påvirker helsa di – den fysiske så vel som den psykiske.

På samme måte som du med små grep kan styrke den fysiske helsa, kan små grep også . Det er bevist at fysisk aktivitet har god innvirkning også på din psykiske velvære. Fysisk aktivitet gir. Aktive steg for en bedre psykisk helse. Få samfunnsarenaer unngår oppmerksomhet når Folkehelseinstituttet onsdag 19. I år har Verdensdagen som mål å oppfordre oss alle til å bruke tiden på å gjøre ting som er godt for den psykiske helsen.


Litt trening gir bedre psykisk helse.

Det er påvist at mosjon får hjernen til å utløse stoffer som får deg til å føle deg bra. Mange opplever at de med aktivitet . Side2): Onsdag markeres Verdensdagen for psykisk helse , som i år fokuserer på ungdommer og deres psykiske helse. Tall fra Sosial- og . Her er sju tips til hvordan du . Det er menneskelig å ha en dårlig dag eller dårlig periode, og når verken tanker eller . Velg bort de som suger energien ut av deg. Du føler deg bedre om du bruker kroppen.


En tur i frisk luft og sol er godt for psyken . Enklere å lete etter psykisk hjelp. Norges største samling av hjelpetilbud og kurs på et sted. Usikkert om fysisk aktivitet gir bedre psykisk helse.


Flere har tatt til orde . Det er derfor viktig at det undervises i temaet i . Forekomst av psykiske plager og lidelser.

Psykisk helse skal være en likeverdig del av folkehelsearbeidet. Arbeid kan gi bedre psykisk helse. Angst og depresjoner er blant de vanligste årsakene til sykefravær, og det som fører til flest tapte arbeidsår i . Vil ha en nasjonal dugnad for bedre psykisk helse.


Ungdommene sliter mer enn før. Alle har en psykisk helse. Prosjektet er inspirert av lignende . Våre verdier er Mot, Åpenhet og Likeverd.


Det hainnle om å leve - : tiltak for å bedre psykisk helse for beboere i asylmottak. Kortfilmer der ungdom snakker til ungdom om psykisk helse , samt undervisningsmateriale og tips til ungdomsforeldre, deles nå gratis. Det er altfor mange med en psykisk lidelse som mangler tilgang til psykisk helsehjelp. Vi jobber for at flere skal få god behandling på et tidligere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg