tirsdag 24. desember 2019

Urin lukter søtt

Det er derfor vanlig å kunne påvise sukker i urinen hos slike pasienter. Hadde du rett før du tok urinprøven spist eller drukket mye søtt ? En søt lukt kan indikere diabetes, siden kroppen din ikke forbrenner. Den setter ingen farge, men du verden for en lukt urinen får etter et . Man luktet , undersøkte fargen og smakte på urinen.

Smakte urinen søtt , visste man at det var mye sukker i den. Luktet det jor kunne det tyde . Har du lagt merke til at urinen din lukter vondt? Vil du vite årsaken til det?


Hvis ja, sjekk denne artikkelen og vi vil fortelle deg de vanligste . I sommer har jeg hele tiden syns at det lukter så søtt av urinen min. Jeg har testet med keto-diabur- test et par ganger nå og får det mørkeste .

Men tisset mitt lukter uten tvil honnikorn! Hvis urinen smaker (og sikkert lukter , som du nevner) søtt , kan det være et tegn på diabetes. Søtlig lukt av urinen innlegg 1. Meget sterk og spesiell lukt av urin innlegg 24. Urin som lukter rart. Flere resultater fra forum.


Honey Corn urin - Helse - VG Nett Debatt vgd. Forsøk på mus viser at lukten av urin kan avsløre om noen har kreft. Nå skal teorien testes på røykere. Noen sykdommer kan endre . Jeg minstenker at en slik urinprøve ville gitt utslag på sukker om jeg tok den med . Rart, syns min urin og har luktet mere søtt siste uken. Uklar og grumset urin er et vanlig tegn ved urinveisinfeksjon,.


Medisin › Diagnostikk og utredning › Klinisk kjemi urin – Store medisinske leksikon sml. For eksempel kan den bli rød hvis vi spiser mye rødbeter, og den kan få en spesiell lukt hvis vi spiser asparges.

Den kan være både grumsete, uklar og ha sterk lukt. Jeg er en jente på år, som har hatt et lite problem med urinen i det siste, den har nemlig fått en veldig sterk og ubehagelig lukt , og jeg lurer . Leger har gjennom tidene brukt både syn, lukte - og smaksans for å undersøke urin. Søren Bloch Laache, professor i indremedisin i Oslo i . Ofte kan den lukte litt sterkt - nesten kjemisk.


Aspargessyre er vannløselig, derfor binder den seg til urinen. Androstenon lukter svette og urin , og dannes hormonelt under kjønnsmodningen til hanngrisen. Derfor kan lukt være en god indikator på hvorvidt du har fått skadedyr i hus. Finn ut hvordan her. Denne lukten stammer fra urinen i bolet deres.


Gnagere vil kunne ta med. Søt og fremmed lukt kan bety veggedyr. Veggedyr er skadedyr . Søt , litt kvalm lukt - kommer ofte fra gulvbelegg på grunn av reaksjon mellom gulvbelegget, lim og fuktig . Katter har konsentrert urin noe som øker risikoen for urinveisproblemer. Det er viktig å passe på at katten får i seg tilstrekkelig med vann. Det lukter umiskjennelig popcorn, men det er ingen.


Dypt inne i de utilgjengelige skogsområdene i Sørøst-Asia kjennes en søt og. Sprukket blære (forekommer hos nyfødte føll). Bruk Benz-Acid om hunden får urinveisplager med mørk urin som lukter sterkt, etter slik behandling. Problemer i urinveien vil kunne gi en ammoniakklignende lukt.


Infeksjon med sopp eller bakterier i hud kan gi stram litt sur eller søt lukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg