fredag 17. april 2020

Stripete skjorte herre

Kjøp stripete skjorter online, prøv dem hjemme, med GRATIS og ENKEL retur. En stripet skjorte i vevd viskose- og bomullsblanding. Turn down-krage og klassisk knappestolpe.


Hvis du foretrekker skjorter med trykk, striper og ruter vil de passe perfekt som . Leter du etter en lekker og stilig herreskjorte ? Her hos Miinto har vi et bredt utvalg av skjorter som passer til enhver anledning.

En herreskjorte er særdeles . Herreskjorter og skjorter til menn online hos STYLEPIT. Klassisk stripete skjorte fra NN07. Deilig og komfortabel skjorte i en blanding av lin og bomull.


Vi har skjorter og bluser til dame i ulike kvaliteter og passformer. Se utvalget, finn din nye favoritt og bestill i dag. Gratis levering og retur! Rutete skjorte med button down-krage.

Kanskje det er grunnen til at mange føler at t- skjorter med striper utstråler en viss holdning og attityde i den mannen som er iført en sånn? Skjorte med vevde striper. T- skjorter som har . Lett og behaglig skjorte til herre med korte ermer fra North 56°4. Kommer i størrelse Xl-8Xl.


SLIM FIT STRIPETE SKJORTE. Carlings tilbyr et stort utvalg av t- skjorter fra kjente merkevarer som Dickies, Levis , Alpha Industries m. Cubus har t- skjorter til gode priser. Velg blant vårt store utvalg av sesongens t- skjorter og trøyer til herre. Det norske merket Bølger kommer fra Kristiansand og er kjent for gode passformer, deilige . Handle BJØRN T- SKJORTE - GRØNN STRIPETE til kun kr 24fra lokal klesbutikk.


Vi sender over hele landet. Se hele vårt utvalg fra Selected Homme. STRIPETE T- SKJORTE - WIND CHIME til kun kr 6fra lokal klesbutikk. Pen skjorte med vertikale striper i sort og hvitt. Laget i bomull med litt stretch.


Stripete bomullsskjorte fra Carisma.

Stiv krave som holdes på plass med knapper. Selger en blå t- skjorte med hvite striper , ikke brukt veldig mye. Kan sendes mot at kjøper betaler frakt.


Blå og hvit stripet oxford skjorte som er så ikonisk som det går an. Finn Nike Dri-FIT Player stripete golfskjorte til herre på Nike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg