mandag 18. desember 2017

Influensavaksine 2019

Nær million mennesker i Norge tilhører grupper med økt risiko for komplikasjoner av influensa. Informasjonsmateriell om. Disse anbefales influensavaksine. Influensavaksinen bør fortrinnsvis tas i . Sammensetningen av influensavaksine varierer fra år til år, og bestemmes av Verdens helseorganisasjon (WHO) på grunnlag av anbefalinger .

Eller at du blir syk av å ta influensavaksinen ? Publisert tirsdag 01. Gjennomsnittlig dør 9nordmenn årlig av influensa , mange kunne vært reddet av vaksine. Sjekk om du bør vaksinere deg. Nå kan du enkelt bestille resept på influensavaksine på nett, per telefon eller på.


RLIG: Personer i risikogruppene bør ta vaksine mot influensa hvert år,. De fleste vil ikke merke noen bivirkninger etter en sesonginfluensavaksine, og de som likevel opplever bivirkninger får som regel milde og . Her er spørsmål og svar om influensavaksinen.

Skiphamn og Kari Anne Dolonen. Neste uke kommer årets influensavaksine. Under prosent av oss tar influensavaksine.


Det har nå vært vaksinasjonsdager for de som er i . Nasjonalt folkehelseinstitutt anbefaler vaksine mot sesonginfluensa til risikogrupper på grunn av økt risiko . Lisa Gustavsen Endret:22. Vil du ta både influensa - og pneumokokkvaksinen koster det 5kr. Hvert år fører influensa til at mange med svekket helse blir alvorlig syke eller dør. Legekontorene får influensavaksinen denne uken, og du kan få satt den hos oss på Stavanger Medisinske Senter fra og med onsdag . Det anbefales å ta influensavaksinen i starten av influensasesongen, det vil si i perioden september til november.


Vaksinering ved Alstahaug helsestasjon 28. For noen av oss kan influensa være alvorlig. Porsanger kommune gir også i år tilbud om vaksinering både i Lakselv, Indre Billefjord og Børselv. KIRKENES: Tirsdag 15.


Oppsamling: Onsdag 23. Les mer om selve vaksinen hos Folkehelseinstituttet.

For informasjon om pris for vaksine og konsultasjon, ta kontakt med . SPØRSMÅL: I kampanjer for å øke vaksinasjonsdekningen for influensavaksine , reklameres det med få bivirkninger av vaksinen. Helsepersonell i vår . Folkehelseinstituttet si tilråding: Influensavaksine anbefales spesielt for: Gravide etter 12. Det er tid for influensavaksine.


Vaksinasjon gjennomføres til følgende tidspunkt: INNDYR Kantinen på Gibos: Tirsdag 22. Tidligere i måneden ble det meldt at årets influensavaksine ble . Det blir influensavaksinering i kinoen i uke 45. Klikk for stort bilete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg