tirsdag 16. mai 2017

Oboy brownies i kopp

Sjokoladekake i kopp spises rett fra koppen og er . Finn frem en kopp eller en liten bolle. Denne kaken slenger du sammen på fem minutter. Oppskrift på koppebrownies. Enklere blir det ikke! For mer utpreget sjokoladesmak kan du eventuelt tilsette litt kakao med melet . Blant annet inneholder O`boy mer sukker og er søt, mens kakao ikke er søt og . Fysen på noe godt, men uten tid eller lyst til å legge inn den store innsatsen?


Da er brownie i kopp perfekt. Du kan lage ulike kaker, . Neida, med en mikrobølgeovn, en kopp og vanlige ingredienser du sannsynligvis har i skapet allerede kan du lage en stykke sjokoladekake på 4-minutter. Kom da på 3-minute brownies som har florert på artige.


Rør sammen alle ingrediensene i koppen. Brownie med vaniljeis og karamellsaus . Får en mildere brownie er. Smält smöret i en kopp eller i ett glas, som rymmer minst dl, i micron. Blanda de torra ingredienserna i en skål och häll över smöret. Tillsätt mjölken och . Om man gör fler koppar som jag gjorde sätter man en kopp i micron i taget.


Den perfekte sjokoladefondanten er så herlig rå i midten at sjokoladen renner litt ut når du setter skjeen i den. I vintertid är det svårt att tacka nej till en kopp varm choklad med en skvätt. Kallas även muggkaka och koppkaka.


Ta fram en kopp som rymmer minst dl. Svar till Muggkakan mess: när ni byter ut kakao mot oboy och dessutom . Mug cake – baka kaka i kopp. Har du inget socker, kakao eller vaniljsocker hemma men har Oboy så är det bara att byta ut så det motsvarar ungefär samma mängd. Lage hasj- brownies Rusmidler.


Smakade äggröra med oboy. Chokladbullar med O´boy. Kos deg med en deilig kopp med sjokoladekake. Denne gang gikk jeg for brownie , og kun et lag med kake.


Barna liker godt brownien litt lysere enn mor, så da byttet jeg ut halvparten av kakaoen med oboy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg