torsdag 4. mai 2017

Sammen tannlege

Eurodent er Norges største lavpris tannklinikk kjede, med klinikker i Bergen , Oslo,. Norge og opptil billigere hvis du reiser til Budapest. Moderne tannhelsesenter midt i Bergen sentrum. Ny og moderne tannlegeklinikk med toppmoderne utstyr og hyggelige tannleger midt i Bergen sentrum.


De tilbyr tjenester som fyllingsterapi,.

Da er det godt å ha en tannlegevakt i Bergen sentrum. Eurodents tannlegevakt i Bergen har ledige timer samme dag, både på dagtid og . Tannlegesenteret holder til i flotte, trivelige . Sammenlign priser på tannleger. Sjekk pris for undersøkelse, hull i tennene, trekking av tenner, rotfylling, kroner og . Det er kort vei fra . Vi holder til i Åsane, minutter nord for Bergen sentrum o… Les mere. Navnet gjenspeiler adressen: Strandgaten 3.

Vår klinikk ligger minutter . Vår ekspertise kan hjelpe deg med en rekke tannproblemer. Vi er profesjonelle og rimelige tannleger og tannpleiere som holder til i nye flotte . Velkommen til en hyggelig tannlegetime. Vi er en tannlegepraksis med seks allmennpraktiserende tannleger og en tannpleier som tilbyr all moderne tannbehandling. Vi har god kapasitet, fleksible. Norges bransjekatalog for tannleger og tannteknikere.


Finn Offentlig tannlege i Bergen. Etter nøye kliniske undersøkelser og eventuelt røntgenbilder ønsker vi å tilby den riktige . Timebestilling Les mer. Tannhelseteam Mellingen AS.


Spesialister i protetikk og periodonti. Ser du etter en tannlege i Bergen ? Marken er lett tilgjennelig 1m fra jernbanestasjonen i Bergen og . Våre pasienter blir satt i sentrum og vi ønsker å tilby en så smertefri behandling som mulig. Din tannlege i Bergen sentrum ! Valkendorfsgate Bergen.

Hver tannlege driver sin egen klinikk i fellesskapet og du får således din faste. Reviews Meget hyggelig og dyktig personell på denne arbeidsplassen! Trivelig og moderne klinikk sentralt i Bergen sentrum ved Torgallmenningen og Bybanens endestopp.


Vi ønsker nye, faste kunder og henviste pasienter . Allmenntannleger og spesialister. Ring oss for time idag! Men jeg bor altså i Bergen , og det er mange tannleger her, men kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg