tirsdag 30. mai 2017

Røkelaks som hovedrett

Hva er vel bedre da enn en omelett med brokkoli, vårløk og røkt laks servert med en. Joda, røkelaks er ypperlig til steking. Sammen med søte epler og kanel er dette er smaksopplevelse av de sjeldne. Vil overraske dine gjester. Stek på nederste rille i ca.


Steketiden avhenger av høyden på formen.

En høy form trenger lenger steketid enn en lav, vid form. Til servering: stk purre smør til steking 1g røkt laks i strimler hakket persille rogn. Fremgangsmåte: Rens og skjær poteter og grønnsaker i . Varm olje i en stekepanne, hell i eggeblandingen og la den steke i et par.


Variasjon: Fiskerester, røkt laks og røkt makrell kan brukes istedenfor reker og . Gravet laks er godt året rundt, mener Arne Brimi. LETTRØKT ØRRET MED JORDSKOKKREDette er en nydelig forrett fra Vianvang. Kombinasjonen røkt laks , kapers og sitron er nemlig kjempegod og verdt et.

Bruk alltid forvarmet stekeovn om ikke annet er oppgitt. Dette bidrar til god kontroll på steketid og du vil få et bra resultat. Legg en skive ost og en skive røkt laks på hver baguetteskive, og legg en spiseskje crème fraîche over. Røykt laks i stykker og ferdig skåret i skiver er ferdig til bruk og passer til . Bruk butterdeig som paibunn og stek sammen med litt creme fraiche, spinat og revet ost. Etter steking topper du med finskåret røkt laks.


Hell i de vispede eggene og rør litt med en tregaffel. Legg tomatene over røren når den begynner å tykne, og strø over osten. La det steke i et par minutter til . Ovnsbakt laks med wasabirømme.


Tagliatelle med restelaks og grønnkålsaus. Pizza med røkt laks fra RØRVIK, rømme og ruccola. Sett stekeovnen på maksimum, med stekebrettet inni.


Stryk utover et tynt lag tomatsaus og legg på noen . Putter du røkt ørret i en wraps eller bowl med pasta eller stekte grønnsaker, kan du . TIPS: En enda enklere versjon er med røkt laks i stedet for stekt. Ta pannen av varmen, snu fisken, og la den steke ferdig på ettervarmen.

Lofoten røkt laks er en ekstra smaksrik og saftig røkt laks med fast konsistens. Vår røkte laks er laget på fersk laks av beste kvalitet – garantert uten halestykker. Vår stolthet - Varmrøkt Husøylaks - Eide Handel AS eidehandel.


Rita Karlsen er ei dame med mange jern i ilden. Som daglig leder for fiskeribedriften Brødrene Karlsen AS blir hverdagen ofte hektisk, og hun .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg