tirsdag 11. juli 2017

Smoothie med biola

Mats Paulsen gir deg oppskriften på smoothies med bringebær, mango,. Smoothie er en sukkerbombe! Like mye sukker som i brus.


Smoothie med biola

Frossen frukt har mistet nesten all næringen sin fordi den har blitt . Grønne smoothies er en utrolig enkel måte å kunne kose seg med mer bladgrønt. Hva har dere oppi når dere ikke har yoghurt i smoothien ? Synes det er knallgodt med yoghurt i, men jeg vet jo at jeg . Hvis du reduserer væskeinnholdet i en smoothie får du en nydelig smoothie bowl. Slik får du smoothien sunn, mettende og næringstett!


Til porsjon, 2kcal med avokado, 1kcal uten avokado. En smoothie kan erstatte et måltid om du lager den på rett måte. Om smoothien blir litt tykk kan den spes ut med fruktjuice eller melk. Rødmende og frisk smoothie med jordbær. Jordbær, lime og eplejuice blir til en slush som sjarmerer hele familien.


Smoothie med biola

Smaker fantastisk med norske søte og . Banan metter og gjør konsistensen tykkere – juice eller melk gjør den tynnere. For å øke næringsinnholdet i smoothiene, har hun tilsatt ingredienser som gir gode vitaminer og mineraler, uten å påvirke smaken for mye. Sjoko-banan-peanøttsmør smoothie , uten proteinpulver. Lag dine egne smoothie varianter med det du liker og har tilgjengelig. Forskjellen på juice og smoothie er at juicen er tynnere i. I vår smoothie har vi blandet søte jordbær sammen med eple, drue og banan for å skape.


Jeg drikker selv en stor smoothie til frokost hver eneste dag, og ofte etter trening også. Mange smoothies har juice som base. FRISKT OG SUNT: En fruktig smoothie til frokost eller juice -påfyll etter.


Smoothie med biola

Velg lavFODMAP-frukt, bær eller grønnsaker til smoothien din. Tilsett litt juice eller melk. Bruker du appelsinjuice , fyller du dermed opp fruktkvoten i smoothien din uten. Juice og smoothie smaker godt.


I blenderen blir noen av vitaminene brutt ned til former som er uten. Vel, i denne smoothie -oppskriften er det både appelsin, banan og intet mindre enn kiwi! Både C-vitamininnholdet og smaken blir best om du presser juice fra appelsin, men til nød kan du også bruke. Lag isbiter av ren juice , og bruk isbitene når smoothien serveres! Om du prøver deg uten oppskrift, pass på å ikke bruke for mange ingredienser i en smoothie.


Smoothie med biola

Lyst på en fantastisk sunn og god smoothie med bringebær? Denne er melkefri og uten sukker. Eller du kan tilsette mer limejuice. Höllinger sine drikker er laget av ekte økologiske råvarer, uten noen form for.


Epledrikken består av ferskpresset mild eplejuice og rent vann. Noe av det enkleste, kjappeste, beste og sunneste du kan lage er smoothie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg