tirsdag 11. juli 2017

Maur på roser

Ved å velge enkle, åpne roser kan du lettere lykkes med roser i hagen. Men med et alarmsystem, lure knep og allianse med mauren slår de tilbake. Rosebladlusa er et vanlig og alvorlig skadedyr på roser.


VIDEO: En tørr og varm periode er optimale forhold for lus i rosene. Men maur kan også være skadedyr, og invadere huset ditt.

Vanlig sukkermaur kan trenge inn i kjøkkenskap og forsyne seg av maten din, men . De gomler i seg både roser , tulipaner og alskens knopper og skudd. Så lenge maurene holder seg ute i hagen din bør du la dem være . Lurer på om det gjør noe at det er mye maur på Graham Thomas rosen? Har mange andre roser stående rundt den. Roser som ser oppspist ut innlegg 27. Kjerringråd mot diverse kryp fra: Hageland innlegg 25.


Flere resultater fra forum.

Har du forsøkt å dyrke roser i hagen, har du sikkert stiftet bekjentskap med. Maur , som ikke sier nei takk til søtsaker, liker godt honningdugg og . Du vet den første vårsola? Den som for alvor lar deg vite at sommeren ikke bare er en fjern drøm. Den lokker maurene frem fra sine vinterdvaler dypt nede i . Det er som regel sånn at hvis du har maur , får du lus, og så får du.


Det er også noen sorter som er ekstra utsatt for bladlus, som roser og . Honningdoggen er superpopulær hos maur og det er derfor du ofte vil se små maur i. Duftskjærsmin og roser er rett og slett lusemagneter. Slik bekjemper du maur , lus og katter uten kjemiske stoffer - og mye. På roser sitter de gjerne tett på helt unge skud og er her lette å fjerne . Baythion lokkeboks maur. Har du fått bladlus på plantene eller rosene dine og ønsker et kjerringråd? Vi har prøvd alt, men lus og maur har holdt stand.


Hun kjente røde roser spre seg utover kinnene mens hun skjerpet sansene,. De fleste venninnene hennes var livredde for maur og de flest andre insekter.

Nå de får sådan en madpakker har vi det fineste flor hele sommeren. Det vil tiltrekke maur , som spiser skjoldlus. Opløs opløsningen og drys en . Maurmiddel eller maurgift legges ut på maurens sti eller områder der maur. Rosene mine har jo så langt vokst masse og sett ut til å trives bra.


Jeg dusjet forøvrig det gamle epletreet også da det er fullt av lus og maur ! Der lever maur og lus i lykkelig harmoni mens jeg forsøker å jage vekk. Jeg har hatt stor effekt av å plante lavendel ved rosene – lusene liker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg