torsdag 6. juli 2017

Kjele sjokoladekake

En skikkelig god oppskrift på sjokoladekake i langpanne er noe man ofte får bruk for, og denne kan virkelig anbefales! Deigen til Kjelesjokoladekake røres sammen i en stor kjele. Enkel kake å røre sammen med andre ord og resultatet er en usedvanlig saftig . Kake: 3gr margarin ) ss kakao ) kokes, avkjøles 3. Alt i en gryte sjokoladekake røres sammen i en gryte.

Kjempeenkelt å lage og minimalt med oppvask. Resultatet er en supersaftig kake . Sjokoladekake i langpanne har lett for å bli tørr. Ha smør, vann og kakao i en stor kjele og varm opp til smøret er helt smeltet.


Saftig sjokoladekake. Jeg er svak for sjokoladekaker. Særlig sånne saftige, litt mørke skuffekaker.


Mislykket sjokoladekake har fått navnet fordi den ikke er gjennomstekt, men har en bløt kjerne som kan minne om en.

Smelt sjokolade og smør i en liten kjele. Denne Pinnen ble oppdaget av Lena. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Den er enkel og praktisk og lage, pluss at den er saftig og myk.


En herlig sjokoladebrownie med valnøtter i luksusvariant! Tilsett vann og kakao og kok opp. Ha i sukker og rør til det har løst seg opp i blandingen. Bland inn kefir, hvetemel, . Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Rør inn hakket sjokolade til den smelter.


Fordel smørkremen over sjokoladekaken og dekorer etter smak og behag. En klassisk sjokoladekake som alltid er like populær! Kjele - sjokoladekake i langpanne. Oppskriften er til stor langpanne.


Andre forslag til smakstilsetning er hakkede nøtter, rosiner, hakkede aprikoser eller cocktailbær. Ang sjokoladekaken så tar du en kjele med . Suksesskake er så god at det som regel er denne kaken som forsvinner først fra kakebordet i selskaper.

Skal du ha stort lag, kan det derfor lønne seg å smelle . Når kaken er noe avkjølt, kan du gjerne stikke noen små hull rundt omkring deretter helle over glasuren. Ha vann, kakao og smør i en kjele og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg