mandag 31. juli 2017

Sykkelturer norge

Norge er ett av mange land som har nasjonale sykkelruter , et nettverk med lange sykkelveier velegnet for de som er ute etter en skikkelig utfordring. Denne uken åpnet en av Norges mest spektakulære veistrekninger som nasjonal turistveg. Alle kan dra på sykkeltur , uansett form, hevder Nydal.


Hun har ingen anslag på hvor mange som bruker sykkelen til tur- og ferieformål, men sier . Har du planer om sykkelferie i Norge ? Vi tilbyr komplette pakker inkludert bagasjetransport, i Nord Norge og Fjord Norge.

Opplev mektig natur og kultur fra sykkelen, og overnatt underveis på vakre historiske hoteller. Sjekk våre sykkelturer. Vurderer du en sykkeltur i sommer? Her er Ivar Sundsbøs tips til fem eventyrlige sykkelturer i Norge , og hvordan du kan forberede turen.


Fjord Norge er et eldorado for syklister som ønsker spreke opplevelser i vakker natur. Legg Atlanterhavsveien - Norges flotteste sykkeltur til i reiseruten din. SYKKELTURER I ALLE KATEGORIER.


Vi skriver om noen av norges beste sykkelturer. Bli inspirert, lær av våre feil, dra på sykkeltur !

Dra på sykkelferie på Canvas Telemark - et av Norges mest spennende reisemål! På Canvas Telemark kan du oppleve glamping i luksuriøse yurt-telt, utrolig . En bok som tar for seg alle de beste sykkelturene i Norge ! De turene bringer deg fra fjell til fjor gjennom setertrakter og over de vide . Sommeren nærmer seg og det er høysesong for å planlegge hvor årets sykkelturer blir. Kanskje skal du på sykkelferie med vennegjengen eller . Under menyen for anbefalte ruter finnes forhåndsdefinerte, anbefalte sykkelruter. Trykk på en av rutene for å finne den på kartet.


For å skjule ruta, trykk på den . Widerøe har i samarbeid med Destination Lofoten, Destination Helgeland og Hammerfest Turist gleden av å kunne tilby et nytt konsept – Fly and Bike. Sykkelturer i sommer. Nord- Norge kan by på mange flotte opplevelser fra sykkelsetet. Rallarvegen selvsagt, men det finnes mange andre flotte sykkelruter også.


Kippernes, som står bak den nye boka Stisykling i Norge. Forestill deg en sykkeltur over Finnmarksvidda under nordlyset, med . Padling i grenseland helt syd i Østfol på grensen mellom Norge og Sverige. Et godt tilbud av sykkelruter i vakker natur.


Sykling er den beste måten å se Norge på.

Det er den mest behagelige måten å holde seg i form på og bidrar til sinnets munterhet, du blir . GLAD I GRIMSTAD: Dag Otto Lauritzen sykler gjerne i Norge. Boken tar for seg sykkelruter i Norge og ti andre europeiske land. Turen tar deg igjennom vakker og vill høyfjellsnatur på Hardangervidda. Hvis du vil sykle en tur på Hedmarken, har vi noen kart fra tidligere år med utlagte turposter.


Det er ingen poster ute på disse turene i år, men rutene kan gjerne . Mest vanlig er nærmiljøet der en bor. En kan også velge ekstremturer i fjerne strøk. Klassiske turer: Rallarveien .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg