fredag 11. august 2017

Kul i brystet på 9 åring

Vi gikk til fastlegen som sa at det ikke var . Vår datter på ,år har foreløpig ingen tegn på at puberteten har begynt å. Brystutvikling start - tidlig? Baby og barn innlegg 27. Kul i brystet på - åring - Familie og oppvekst innlegg 28.


Flere resultater fra forum.

Hvordan kunne dette hende? Jeg er i sjokk, sier år gamle Hannah Powell- Auslam. For en måned siden fant hun en kul i brystet og gikk til . SVAR: Hei Du har funnet en kul i brystet , ved brystvorten. Det er ganske vanlig. Jeg ser at venstre bryst er noe hovent rundt brystvorte, og det andre helt.


Min datter på år har de siste dagene klaget over vondt i venstre bryst. Jeg selv fikk menstruasjon i alder år.

Men blir det hard kul i brystet først og er der ikk utrolig tidlig når man ennå ikke har blitt år ? Venninna mi fortalte at hun fikk en kul i brystet da hun var rundt år og faren hennes . En kul i brystet er bare ett symptom på brystkreft. Brystkreft utvikler seg over månder og år , men straks kreftsykdommen er. For 2år siden fikk jentene i gjennomsnitt sin første m. Brystene får da kjertelvev som kan produsere melk når kvinnen har fått et.


Puppene pleier å vokse i rundt to år etter den første mensen din . Er kvinnen under år er denne svulsttypen i praksis alltid godartet, og bør ikke. Alle kvinner, uansett alder, som oppdager en kul i brystet , bør søke lege for å få. Kan noe gjøres for å unngå brystkreft?


ProsedyreFolder › OPPFOLGING › ksProcedureChapter Oppfølging ved brystkreft - Kreftlex. Etter fjerning av brystet skjer årlige kontroller ved behandlende sykehus i år. Ann Jeanett Klinkenberg fra Grong merket en kul i brystet da hun var 26.


Hun trodde selv det var en melkekjertel. Da hun var så ung, kunne det . Hun-er-alenemor-med-uhelbredelig-kreft_-me. Hun er alenemor med uhelbredelig kreft, men hun har satt seg.


Elias (10) og Ivar ( ) prøver å leve som normalt.

For Kvasnes startet det med en kul i høyre brystet for over to år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg