mandag 21. august 2017

Teambuilding leker

Lyst til å bli bedre kjent med teamet eller bedriften din? Da er teambuilding aktiviteter faktisk en veldig god ide. Her gir vi deg forslag til teambuilding.


Menneskeslekten er sosial, og vi får gode vibber fra samarbeid. Vær en lagspiller og vurder disse teambuilding -aktivitetene for ditt event.

Det avgjørende for at denne leken skal bli gøy er at folk følger. Tips: Bra når folk skal bli kjent – eller ved teambuilding. Tom for ideer til selskapet? Her finner du garantert minst en lek som passer.


Stor samling med velkjente klassikere og nye kreative . Leken fortsetter til alle har blitt ropt opp, og alle navnene er med uten. Varier leken med å ta runden flere ganger og forsøke å gjøre det. Avdelingen skal dra til fjells til en hytte og ha kick off.

Vi trenger noen pauseinnlegg som gjerne kan være inneholde litt team building og som . Ta en titt på fire enkle øvelser her, og test det du også. Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen. Hvor godt kjenner du partneren din? Ressursmateriell og aktivitetstips.


Her er en oversikt over KFUK-KFUMs ressursmateriell. Du kan bruke filtreringsfunksjonen for å finne det. Are you looking for the most suitable team building activities in Oslo? Leken går ut på at man skal løse oppgaver gatelangs, delvis ved hjelp . Barn elsker å leke , barn trener gjennom lek og lærer gjennom lek. Siden fantasien gjerne setter grenser for hva man kan gjøre gir vi dere mer enn forslag til leker og rebusløp for utdrikningslag.


Laserspill, innendørs paintball, hinderløype, sumobryting, dobbel rodeo og Q-tip-fight knytter folk sammen. Teambuilding hos Megazone er leker som fungerer! Her er tips til ulike aktiviteter, som er fysisk utfordrende og sosialt stimulerende, som laget kan gjøre utenfor hallen, for eksempel som et alternativ til en . Noen av disse kan også ha et element av fysisk aktivitet i seg.


Each solitary participant can explain their logo to the group or if the room was split into . De har Norges største vindtunnell, og en leken park av VR-simulatorer.

Gjennom ulike aktiviteter, leker og arrangementer har man det gøy . City Adventures tilbyr spennende og adrenalin-pumpende aktiviteter i Oslo for både privatpersoner og bedrifter. Perfekt for utdrikningslag, bursdager eller en . Tilbyr aktiviteter for små og store grupper, fra enkle leker til store utfordringer! Morsomme aktiviteter og spill i Oslo: Se anmeldelser og bilder av morsomme aktiviteter og spill i Oslo, Norge på TripAdvisor. Legg bedriftens neste teambuilding til Vitenfabrikken og få en unik.


Vi leker med or setter sammen nye ord og finner opp ting som vi trenger . I samabeid med Adventure Norway tilbyr vi også teambuilding for alle typer grupper, lag og foreninger. Vi leverer store og små opplegg, alt etter hva dere ønsker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg