fredag 4. august 2017

Lov om barns rettigheter

Kontroll av tildelte bevillinger skal sikre at salg og skjenking skjer i tråd med lov og retningslinjer. Universitetet må interessere seg for alkohol. Etablere klare regler.


Tilby alkoholfrie aktiviteter og grupper under fadderuken. Både for salg av alkohol i butikk (uåpnede enheter), skjenking av.

Mål for Rana kommunes alkoholpolitikk side 1. Retningslinjer for salg og skjenking av alkoholholdig drikk for Rana kommune. Vilkår må settes i samsvar med alminnelige forvaltningsrettslige regler. Kommunestyrets vedtak 16. Formålet med alkoholloven er å begrense de . Alkoholloven § 1-a.


Regler om skjenking av alkoholholdig drikke finnes i alkohollovens kapittel og tidsinnskrenkninger for skjenking følger av § 4-første ledd.

Som et ledd i dette skal kommunen arbeide for at tilgjengeligheten begrenses. Bevilling til salg og skjenking av alkoholholdig drikk . Skjenking av alkoholholdig drikk skal foregå på en slik måte at skadevirkningene. Forslag til felles regler for salg og skjenking av alkoholholdig drikk. Denne politikken har to hovedmål: Østre Toten skal være en trygg . Det er ikke tillatt med alkoholservering på . Med skjenking menes salg av alkohol som drikkes på stedet.


Styrer skal sørge for at skjenkingen skjer i samsvar med alkohollovens regler. Salg og skjenking av alkohol til forbrukere krever bevilling gitt av kommunen. I Kongsberg er det utarbeidet kommunale retningslinjer for salg og skjenking av . Strenge regler for å skjenke alkohol. Prikkbelastning gir tap av bevilling.


Selv om bruk av alkohol for de aller fleste er en kilde til hygge, har en gjennom. Nye regler for salg og skjenking av alkohol i Elverum kommune er vedtatt med virkning fra 1. ALKOHOLLOVEN MED TILHØRENDE FORSKRIFTER .

Salg av drikker med over volumprosent etanol er lovlig til personer over år. Dette innebærer at det også er forbudt å skjenke eller utlevere alkohol til . Bystyret i Fredrikstad behandlet den 16. Praksis i Bærum med bakgrunn i disse reglene har vært at skjenking. I tillegg foreslår kommunedirektøren å gjøre reglene knyttet til begrensningene ved. Skal du starte et serveringssted og ønsker å skjenke alkohol , må du søke både serverings- og skjenkebevilling Hvis du har serveringsbevilling fra før, søker du . Når bevillingen er inndratt, kan du ikke selge eller skjenke alkohol.


Loven er ment å sikre ansvarlig salg og skjenking av alkoholholdig drikk. For å skjenke eller selge alkohol , trenger man henholdsvis salgs- eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg