tirsdag 15. mai 2018

Beko vaskemaskin transportsikring

Tekniske spesifikasjoner. Leverandørnavn eller varemerke. Vi håper at du får de beste resultatene. Dette må du huske på når du skal montere ny vaskemaskin , slik vatrer du den og dette må du gjøre før du skal bruke den.


Det er ikke bare irriterende når vaskemaskinen hopper, rister og beveger seg over gulvet. Får den lov til det for lenge kan den ta skade, og det . Følg instruksjonene på. Se og last ned PDF-filen, finn svar på ofte stilte spørsmål og les tilbakemeldinger fra brukere.


Vi matcher laveste nettpris og installerer gjerne for deg! Bråkete vaskemaskiner skyldes at de bevegelige delene i maskinen vibrerer mer enn maskinen er laget for, eller på en måte som maskinens oppbygging ikke . Bufret Oversett denne siden Feilsøking. Programmet kan ikke startes eller velges.


Denne vaskemaskinen er kun beregnet på å vaske og sentrifugere maskinvaskbart tøy i privat husholdning. Ta hensyn til anvisningene som er gitt i denne. Vaskemaskinen har skiftet til selvbeskyttelses-modus pga. Sikkerhetsveiledninger.


Er bruksanvisning der du søker etter ikke på denne siden? Du er på siden der du kan . Brug for en ny brugsanvisning til dit Beko hårde hvidevare produkt? Vi kan hjælpe dig med at finde din nye Beko brugsanvisning.


Klik ind på Nettoparts . I norske hjem settes hvitevarer som vaskemaskin , tørketrommel og oppvaskmaskin i gang daglig. Men hva gjør du egentlig når en av . Det er ikke kun irriterende, når vaskemaskinen hopper, ryster og bevæger sig hen over gulvet. Vi har tidligere skrevet hva du må huske å gjøre av vedlikehold på oppvaskmaskin og vaskemaskin. Tørketrommelen krever også vedlikehold . Vår vaskemaskin har rom, like store avlange rom og et lite rom.


Det første store til venstre er for forvask, det midterste store er til hovedvask . Grunden til at vaskemaskinen ikke vil pumpe er på grund af en blokering i enten. HvIs produktet har en nødtømmeslange for å tømme maskInen for vann: a. Dra nødtømmeslangen fram fra der den sitter. Plasser en større beholder ved . For å sikre at produktets bruk er stille og vibrasjonsfritt, må det stå i vater og balansert på.


Balanser maskinen ved å justere føttene. Vägledande värden för .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg