tirsdag 15. mai 2018

Bodum krus med silikon

Bodum med en smart design. Pavina Glass Med Silikon , cl, 2-pk, Hvit. Aida, raw krus 30cl grå spotted. Arabia, mummi flytter krus 3l. Fremstilt av RF Stål, silikon og plastikk. Med et fargerikt silikonbånd beholder kaffekoppen den nuppete og fargerike stilen vi kjenner .

Ingen kaffe eller te uten en kopp eller et krus. PAVINA Glass Med Silikon Hvit, cl, 2-pakk. BISTRO Dobbeltvegget krus m. Mummi Krus Kjærlighet cl. Hos Bakeren og Kokken finner du kopper og krus i alle slags materialer, størrelser og varemerker.


Fellesnevneren til disse er høy kvalitet og flott design. Termokoppen er laget i rustfritt stål, gummi og silikon. Den leveres med vanlig lokk og presskannelokk.


Du kan enkelt regulere væskemengden ved å vri skruen.

Farvene hvit, sort og rød kan vaskes i oppvaskmaskin, ikke farvene gull, kobber og gun metal. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være. Travel mug er laget i rustfritt stål og silikon.


Kun kaffekoppen ønskes. Krusene er laget av rustfritt stål, plast, gummi og silikon. Porselenskrus Med grå Silikon , cl. Dette er ikke billigvarianten i plast, men er laget av rustfitt stål med et lekkert silikonbånd rundt midten som gir et godt grep!


Kruset er velegnet til både varme og . Jeg kjøpte en drikkeflaske i glass fra Elixia, med silikon utenpå. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Minsteantall er stk. Drikk kaffe, te eller kakao.


Den doble veggen i kruset holder kaffen varm - selv mens du venter på bussen en snørik vintermorgen. Det er et perfekt hverdagskrus som . Reisekruset er laget av plast, gummi, silikon og rustfritt . Sjekk priser på bodum kopp kopper. Også vurderer jeg en porselenskopp med silikonlokk , fordi porselen ikke tar.


Da kan jeg gå for bodumkoppen itl hjemmebrygget te, og keepkuppen for.

Praktisk og stilig termokrus som rommer 0. Pulverlakkert vakuumisolert krus i rustfritt stål. Laget i rustfritt stål, plast, gummi og silikon. Gedigne og nemme at holde . Sammenlign et stort udvalg af bodum krus tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg