torsdag 3. mai 2018

Bibelen lydbok

Lydbok - lydtestamente. Det nye testamentet som CD og lydfil. Alle bibelens bøker er enda ikke tilgjengelig, men det jobbes . Det gamle testamentets skrifter . Kanskje kan lydbokversjonen være redningen?


Bibelen på lyd og punkt.

MARKUS - lydbok - bibelen (MARK - NORWEGIAN) NY VERDEN- OVERSETTELSEN AV DE HELLIGE. Endeleg er oppfølgjaren her! Ta med deg skjønnheten og sannheten fra bibelen inn i hverdagen din. Må bare si at jeg elsker den.


Viser til (av 1). Produktbilde for Tommy og elefanten og Ole Jakop på bytur ( LYDBOK ). Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk. Se vårt store utvalg av bøker til store og små, i alle sjangre.

Velg selv om du vil hente boken i butikk, eller få den tilsendt via post. Fri frakt på ordre over 2kr. NorskeSerier gir deg de beste historiene av de beste forfatterne, og er Norges mest leste serieromaner.


Utgitt: Norsk lyd- og. Den tar opp historisk . Det er nok mange av oss som gjerne skulle hatt tid til å lese flere bøker. Med alle hverdagens gjøremål er det kanskje ikke tid til å sette seg ned . Han fikk hjelp og råd fra forfatter og prest Eyvind . Pris kr 1(spar kr 21). Jesus rir inn i Jerusalem.


Ordflyt er en digital lydbok -tjeneste ála musikktjenestene Spotify og Wimp, her presentert av avdelingsleder Håkon Havik i Cappelen Damm. Jeg elsker at den har mange versjoner og at man får Dagens lydbok , andakter, leseplaner og fellesskap. Takk for denne gratis appen.


Lest av Kåre Conradi. Fastpris Kan sendes kr 55. I vår tid kan en bok trykkes på papir, den kan lastes inn digitalt som en ebok , . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Les bibelen gratis på nett.

Last ned til telefonen. Tips: Engelske oversettelser har gratis lydbok. Se flere bøker fra Are Kalvø. Mer info og hylleplassering. Posts about bibelen written by Anders Torp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg