tirsdag 25. juni 2019

Influensavaksine 2019 når

Influensavaksine 2019 når

Disse anbefales influensavaksine. Vaksinasjonsdekningen har økt markant, men det er fremdeles et stykke igjen til vi når målsetningen om prosent . Informasjon til allmennheten og helsepersonell om influensa og sesonginfluensa. Status for sesongens . Spørsmål og svar om influensa. Folk søker også etter helsenorge. Influensavaksine - helsenorge.


Influensavaksine 2019 når

Nær million mennesker i Norge tilhører grupper med økt risiko for komplikasjoner av influensa. Det er anslått at det i gjennomsnitt dør 9personer i Norge . Stemmer det at du får sterkere immunforsvar av å gjennomgå en influensa ? Eller at du blir syk av å ta influensavaksinen ? INFLUENSA : Årets influensasesong er i gang, men det er ennå for tidlig å. Hvor stort utbruddet vil bli, og når det når høydepunktet kan ikke fhi . Bruk hånddesinfeksjonsmiddel når du ikke har tilgang til håndvask. Publisert tirsdag 01.


Gjennomsnittlig dør 9nordmenn årlig av influensa , mange kunne vært reddet av vaksine. Sjekk om du bør vaksinere deg. Hva vet vi om årets vaksine? Når kommer årets vaksine?


Influensavaksine 2019 når

RLIG: Personer i risikogruppene bør ta vaksine mot influensa hvert år, ifølge. Det har nå vært vaksinasjonsdager for de som er i . Det er to typer influensavirus , influensa A og influensa B, som hvert år forårsaker epidemier i den kalde årstiden her i landet, vanligvis i . Du kan fremdeles rekke å vaksinere deg før influensaen kommer for fullt. Vi har drop-in på Helsekontoret i Moloveien torsdag 19. Men for de aller fleste unge og friske er ikke influensa livstruende, og sykdommen gir heller . Tidligere i måneden ble det meldt at årets influensavaksine ble . Her er spørsmål og svar om influensavaksinen.


De som har visse kroniske sykdommer og tilstander eller som har nådd en viss alder anbefales influensavaksine. Under prosent av oss tar influensavaksine. Beskyttelsen blir bedre når vaksinen er tatt flere år på rad.


Les her hvor og når du kan ta årets vaksine. Mens influensavaksinen er spesielt anbefalt for risikogrupper . Det anbefales å ta influensavaksinen i starten av influensasesongen, det vil si i perioden september til november.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg