onsdag 26. juni 2019

Sy turban hårbånd

Hårbånd med knute kr. One-size voksen (kan også sy til barn)! Kan brukes på mange ulike måter, knute fremme, på siden, smalt og bredt osv. Sy sammen bensømmene og prøv shortsen på - jeg ville ha mine litt løse i fasongen. Sy sammen pannebåndet midt bak ved å sy én og én maske i avfellingskanten sammen med én og én.


Perlestrikket hårbånd. Sy ribben fast til bunnen av den ene delen. Mål gjerne underveis med knute , slik at hårbåndet passer til det hodet. Sy på et symerke, pynt den opp med en fin nål eller brosje eller pin.


VESKEREIM MED REGULATOR. SY I GLIDELÅS Se mer. Lær å sy et pannebånd. Enkel fremgangsmåte på vrangsydd pannebånd i jerseystoff. Oversett denne siden ▶ 5:26.


DIY - Hvordan lage en hårbøyle med knute - akkurat like fin som du får kjøpt i butikken. Sy din egen taske - Duration: 0:56. Ledningsfloker, knuter , sammensurium og vase. Sommerens jumpsuit kan du sy selv. Sy deg et hårbånd til sommerfrisyren.


DIY: Sy herlige hårbånd ! Gratis mønster og trinn-for-trinn-forklaringer på myldre. Free pattern an tutorial at myldre. Kutt av ermene på skjorten, sy sammen bunnen med symaskin, og om du. Lag en flette med t-skjortestrimlene dine, og lag deretter en knute så du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg