fredag 24. juni 2016

Bitt i barnehagen

Barn kan ofte bite fra seg i forbindelse med lek i barnehagen. Det kan virke uskyldig, men menneskebitt kan være like alvorlig eller alvorligere . En bekymret forumbruker opplevde i går at sønnen ble bitt i ansiktet av et annet barn. Dette er ikke uvanlig. Som oftest sitter barnet igjen med et .

De som blir bitt , får stygge merker og det gjør vondt for ofrene. Da hun litt senere kom for å . Eliana hadde ikke blitt bitt en gang, hele ansiktet og til og med kroppen var full av bitemerker som et eldre barn i barnehagen var årsaken til. Det er også flere andre barn som har blitt bitt av det samme barnet.


Barnehagen trekker på skuldrene, sier at det er trist og leit, men lite å gjøre noe med uten å . Menneskebitt kan ofte være like alvorlige eller alvorligere enn dyrebitt på grunn av typen bakterier og virus som finnes i menneskets munn . Det var en helt vanlig dag da jeg hentet ham i barnehagen.

Enten om barnet biter en voksen, andre barn eller biter i barnehagen,. Flere barn biter, eller har blitt bitt i barnehagen eller på lekeplassen. Det er mitt valg Pedagogisk verktøy for barnehagen. Foreldre til barn som blir bitt i barnehagen , vil ofte vite hvilket barn det er som biter. Niesen min blir to år i høst.


Siden tidlig i vår har hun blitt bitt av den samme, jevnaldrende ungen ved fem ulike anledninger. Burde ikke barnehagetantene si . Biter i sinne og glede Flere foruminnlegg på DinBaby. VG Nett) Ei ett og et halvt år gammel jente i Skåne kom hjem fra barnehagen med elleve bitt på kroppen. Bittskader forårsaket av mennesker, katter eller hunder representerer en betydelig risiko for infeksjon, og ethvert bitt bør vurderes med henblikk . Kiley Cook er en helt vanlig år gammel jente med ett stort smil og full i energi, men forrige mnd ble hun innlagt på sykehuset fordi hånden hennes var helt sort . Gutten på halvannet år hadde en tøff dag i barnehagen. De ansatte verken hørte eller så hva som skjedde.


Kommunen innrømmer rutinesvikt. Småbarnsmor Tina Høitomt fortviler over hvordan tuneflua herjer i Svinndal, og synes det er helt utrolig at problemet med tuneflua ikke tas mer . Barnehage personellet mente vi skulle ta stivkrampe om vi ikke hadde.

Jeg har begynt å jobbe i barnehage (1-år). Trenger barn som er fullvaksinert til lege. Hvis ikke, holder det . Jannica Sjödins er i sjokk etter at sønnen hennes har fått stygge bitemerker over hele ryggen i barnehagen. Ingen hjalp den lille gutten.


Under et dyrebesøk i barnehagen ble en to-åring bitt av en rotte i bur. Foreldrene klaget barnehagen i Arendal til Fylkeslegen. Det ble en dramatisk dag for barnehagebarna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg