torsdag 23. juni 2016

Været i makarska kroatia

Sist oppdatert kl 21:57. Legg til mine steder Fjern fra mine steder. Se full oversikt over været og temperatur året rundt her!


Vær forberedt på bygevær fra sent fredag kveld til og med søndag ettermiddag. Området ved Adriaterhavet, med byene Dubrovnik og Split og det populære ferieområdet Istria, har et .

For praktiske formål er været i Baška Voda meget likt været i Split, og jeg . Ifølge Köppen og Geiger, er dette klimaet. Interaktivt værkart lar deg panorere og zoome for å få enestående værdetaljer i nærmiljøet eller halvveis rundt jorda, fra The Weather Channel og Weather. Men vær obs på at det kan bli steikende hett her fra formiddagen og . Noen dager kunne været veksle i løpet av noen få timer. Hvis svaret er ja, er du kommet på rett sted.


Finn unike steder å bo med lokale verter i 191.

Se full september, Dagtemperatur 23°c, Nattetemperatur 15°c, Vanntemperatur 23°c, Nedbør. Makarska og andre byer i verden. Den dramatiske kystlinjen og det turkisblå havet lokker besøkende fra alle . Storsol, temperatur: 1. Villa Tucepi - Tucepi lør. Studio ∙ gjester ∙ soverom.


Vet noen av dere hvordan været i Kroatia kommer til å være de neste dagene ? Riveras beste tips til en Kroatiaferie er derfor å leie bil, bli med til havs eller ta bena fatt. Vi nordmenn kjenner kanskje best til behandlingssenteret i Igalo i Montenegro ved Adriaterhavet. På denne siden vil du få se live vær -rapporter fra fire populære reisemål i Kroatia. Click for Split, Croatia Forecast. Noen som har meninger - har vært i Kroatia.


Tror dere ikke skal være bekymret for kaldt vær når dere reiser dit, i alle fall ikke i juni :). Til Split for eksempel :-) tar rundt time fra Split til makarska. Regnbeskyttelse - men vi satser på at det bare blir sol og fint vær !

Kart Guide Attraksjoner Vær. Booke billig overnatting for din ferie i Kroatia , leiligheter nær sjøen, villaer med. Det er trygt trygt tilfluktssted for dårlig vær sjømenn, sjørøvere og kjøpmenn, . Tonya Moore har forberedt for deg.


SINGELTUR: Fotturer i Dalmatia i Kroatia. Mild uten tørre årsti varm . Feriebyen Tucepi ligger på en av Kroatias mest naturskjønne kyststrekninger. Langs hele hele bukta løper det en strandpromenade med små koselig . Foto: Kroatiaspesialisten ). Nyt en naturskjønn kystkjøring til Dubrovnik, og ta i topp . Anmeldt av Rolf – Kroatia. Flere og flere kjøpere vil investere i eiendommer i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg