onsdag 22. juni 2016

Ta ut hormonspiral

Hormonspiralen kjøper du på apoteket og tar med deg til timen for innsetting. Tynne tråder er festet til spiralen slik at helsepersonell lett kan fjerne den. Og hvor fort kan man bli gravid etter å ha tatt den ut ? Jeg har hørt at slimet kan være litt tykkt etter uttak av spiralen som gjør det vanskeligere å. Fjerning av hormonspiral , normalisering av syklus 4.

Flere resultater fra forum. Innsetting og uttak av spiral skal utføres av lege, jordmor eller helsesøster som. Trekk ut sonden og les av lengden på sondemålet. Ta spiralen ut av pakken.


Hvis du er redd for at det skal gjøre vondt, kan det være en idé å ta en . Skal fjerne Mirena hormonspiral i april, og lurer på et par ting i forbindelse med dette. For det første, er det veldig ubehagelig å . Anonymforum - Skravle innlegg 14.

Gravid etter hormonspiral ? Bli gravid innlegg 22. Ta ut hormonspiral eller ikke? Bufret Oversett denne siden Du får sedan själv gå och hämta ut hormonspiralen och ta med den till den som ska sätta in den.


Du kan gå till vilket apotek som helst för att hämta ut din spiral. Imorgon ska det ske, imorgon ska spiralen plockas ut för att sen påbörja resan mot barn nr 2. Nå har jeg hatt hormonspiral i 4-måneder og jeg vurderer sterkt å få time til å ta den ut. Jeg fikk enorme smerter etter innsetning, det var helt . Gjør det like vondt å ta ut en spiral ? Er det farlig å fjerne hormonspiral selv?


Redd for å fjerne spiralen, men ønsker å gjøre det. Vanskelig å gå ned i vekt pga hormonspiral ? Strømmer inn med meldinger – kvinner har fjernet spiralen. LILLEHAMMER (NRK): – Da den ble tatt ut var det som om en stor klump med.


Hej, någon som kan svara på lite frågor? Gör det ont att ta ut hormonspiral ?

Den innehåller hormonet gestagen. En hormonspiral ger ett mycket säkert skydd mot. Jag använder hormonspiralen Mirena som preventivmedel. Kan jag bli med barn direkt efter att jag tagit ut spiralen?


Vad är er erfarenhet av att plocka ut en hormonspiral ? Morten tenkte når vi hadde sex eller hvordan jeg så ut i forhold til andre. Jag har en spiral som har suttit alldeles för länge, faktiskt flera år för länge. När det var dags för uttagning hände det saker i mitt liv som gjo. Gjennom små porer skilles det ut en konstant, og svært liten mengde av . Haha, fråga stackars Markus.


Ni kan läsa mer om min spiral här (om ni missat). Nu var det en vecka sedan jag tog ut spiralen – en vecka! Grattis till att ta ut spiralen, du kommer tacka dig själv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg