onsdag 14. desember 2016

Banankake med krem og sjokoladeglasur

Denne kaken inneholder jo ikke pisket fløtekrem og tåler derfor fint å stå i. Kombinasjonen banan, sjokolade og krem er SINNSYKT godt. Slik lager du banankake med sjokoladeglasur. Tilsett kremost og kakao og visp alt sammen til en glatt krem.


Banankake med krem og sjokoladeglasur

Ingrediensene til både kake og krem skal blandes kjapt sammen i en hurtigmikser med . This Pin was discovered by Marianne Graven. Tenk deg kombinasjonen av myk, saftig og smakfull banankake og en av. Når du lager glasuren har du kremosten og smøret i en mikser og . Etiketter: banankake David Lebovitz David Lebovitz banankake gamle bananer hjemmelaget banankake moccakrem mokkakrem oppskrift på . Sjokolade- og banankake i langpanne lager du på en time.


Med deilig sjokoladeglasur og banangodteri på toppen passer kaken fint til barnebursdag. Bland alle ingrediensene til glasuren i en bolle og visp til luftig krem. Enkel og god oppskrift på saftig banankake med sjokoladeglasur. Overmodne bananer er fulle av smak av sødme, og perfekt egnet til baking.


Banankake med krem og sjokoladeglasur

Vi spiser oss gjennom litt leftovers og i dag forbarmet jeg meg over tre brune bananer. Resultatet ble en saftig og god kake til . Saftig og god banankake med en søt og herlig smak av banan. Miks sammen mykt smør og melis til en luftig krem.


Banankaken er toppet. Lunken banankake med is eller kald med krem og tropisk cocktailblanding. Eller som på bildet med sjokolade, nøtter og krem.


Banankake med krem og sjokoladeglasur

Du velger selv godsakene som . Legg på kremostmassen og avslutt med kakemasse på toppen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. Smør kremen utover, slik at den er jevnt fordelt over hele kaken. Sett kaken til avkjøling slik at sjokoladeglasuren stivner. Rør margarin og sukker på middels styrke til du får en fin, hvit krem.


Ha i vaniljesukker og kakao og rør dette . Alle disse skal stables oppå hverandre med masse krem inni. Nougatkrem dl kremfløte 2g nougat 1g mørk kokesjokolade. Pisk egg og sukker til eggedosis. Hakk opp nøttene og sjokoladen.


Banankake med krem og sjokoladeglasur

Du blander sammen ingredienser under ca. Jeg har valnøtter i denne bananbrød da jeg . Finn noe godt å spise. Saftig banankake med kremostglasur – Ida Gran-Jansen.


Marthas sjokoladekake - krem. Pins på Kaker av Grethe Sollie. Marmorkake i langpanne med marmorert sjokoladeglasur - Mat På Bordet. Smelt sjokoladen i vannbad og vend den inn i kremen Topp kaken med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg