tirsdag 27. desember 2016

Hvordan bli kvitt luftsmerter i brystet

En potte med fire løk av påskeliljer kan variere i pris fra 18- kroner til . Gå til storinnkjøp av små og store løk i høst, så kan du glede deg over. Har du husket å plante blomsterløk i høst? Vakre vårblomster krever ikke alltid grønne fingre.


Hageland gir deg gartnertipsene her.

Narciss er navnet på blomsterslekten som omfatter de kjente artene som påskelilje og pinselilje. Påskelilje eller pinselilje? Slekta omfatter flerårige urter med løk. Høsten er det perfekte tidspunktet å plante vårblomstrende løker som tulipaner, scilla, påskeliljer og snøklokker - som du siden kan nyte av når våren kommer.


Vi kjøpte slike mini- påskeliljer på løk (i potte) til påske. De visnet jo ganske fort. Antall løk i pakken: stk. Blomsterfarge: Gule, hvite og oransje.

De har en egen næringspakke i løken , så det eneste du trenger å passe på er vanning. De gule narcissene er kanskje best kjent som påskeliljer. Men om du vil kjøpe dei når dei allereide blomstrer er det fult mulig med.


Hageeksperten tipser: Dette må du tenke på når du skal plante løk i høst. Eidsvåg hagelag har laget løkskole med tips og triks for å legge løk i krukker og bed. Tag archive for påskeliljer. Det er løken som er den . Med andre ord: forestill deg at du har to . Hvor farlig er påskelilje og pinselilje? Dersom hunden spiser løken kan den få alvorlig forgiftning.


Løken er den giftigste delen av planten. Ved inntak av større . Jeg er raskt ute med å knipse av blomster og begynnende frøhoder slik at mest mulig av næringen går tilbake til løken. Overgjødsling eller . Men dei ville ikkje det, dei kom med blomst sjølv om løken låg oppå jorda! Jeg grov opp mine påskeliljer og tulipaner fordi jeg ville ha .

Løk som påskeliljer , tulipaner, allium og perleblomst kan vi glede oss . Løk som tulipaner (Tulipa) og påskeliljer (Narcisser) plantes med . Et godt tips er å sette dem et kjølig sted om natten, slik at de holder . Vi har hatt narciss (små påskeliljer ) i potter på trappa siden påske, men nå har de begynt å visne og er ikke så pene lenger. Eg røper også koss eg har fått påskeliljer over heile hagen etter bare å ha kjøpt ti løkar…. Ti løk av dei store og kraftige “Golden Harvest”. Denne Pinnen ble oppdaget av Anne Kristin. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Blomebla fastsittende, Pollenbærer, Fruktemne, . Forleng sesongen med løk. Her har Jane gjemt noen påskeliljer , som har stått i potter. Holdbarhet som løk : Tåler ikke frost, liker å stå i halvskygge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg