onsdag 7. desember 2016

Fylker 2020

Fylker 2020

Nytt fylke, Tidligere. Rogalan Møre og Romsdal, Nordland og. Det er Stortinget som til slutt skal vedta de nye. Den nye veien erstatter dagens tunnel som er smal, lav og ikketilfredsstiller kravene i. NORILCO har i mange distriktsavdelinger oppdeling etter fylkesgrenser.


Selv om fylker nå er slått sammen . Vinterferien er en skoleferie i februar eller mars, avhengig av hvor du bor. Mange våknet også i en ny kommune. De siste årene har det blitt færre kommuner i Norge. Tekst: Helene Aarnes.


Fra i år er det 3kommuner. Da er 1kommuner slått sammen til nye kommuner. Her er oversikt over fylkessammenslåingene og nye fylkesnavn. Nye nettsider er lansert.


Fylker 2020

Gammelt norgeskart - Foto:Kartverket. Norge , slår kommunalminister Monica. Og når fylker slås sammen, får alle kommuner i det nye storfylket nye kommunenummer. Noen slår bare sammen navnene og blir hetende for . Viken fylke oppsto ved sammenslåing av fylkene Buskeru Akershus og Østfol med virkning fra 1. Regionen består av tre tidligere fylker, og inne i dette nye fylket ligger Oslo. Dette ble vedtatt av.


Fylket har sitt nordligste punkt. Geonorge vert no levert i ny administrativ inndeling. Som kjent ble det pr. Et reddit på norsk for norske redditører og norske saker.


Fylker 2020

Kommune- og fylkesstrukturen i Norge. For dager siden - Det nye fylket er etablert ved sammenslåing av Akershus, Buskerud og Østfold. Vestfol slått sammen med Drammen 1. Opprettelsen av Viken er del av en. Kva for inntaksmodell fylkestinget skal velje for det nye fylket ? Her finn du oppdatert informasjon om fylket, kommunar eller regionar i. Alders- og kjønnsfordeling i kommuner, fylker og hele landets.


I nye Innlandet fylket har ingen kommuner slått seg sammen. Stad kommune en realitet. Hansen godt fornøyd med ny kystgodsrute.


Sist oppdatert: 14:3 9. Fra nyttår er det igjen bare fylker og 3kommuner i Norge. Farevarsler om mye regn eller sterke vindkast inne over land sendes fortsatt for de nye fylkene. Her er noen fakta om hvordan det nye Norgeskartet vil se ut etter nyttår:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg