onsdag 28. desember 2016

Ingers havrebrød

Grovt rugbrød med havre som både er saftig og godt og passer utmerket til matpakke. Oppskriften gir to store brød (l): l skummet kultu. Saftig rugbrød (stk).


Perfekt første gang jeg prøvde sier matskribent Yngve Ekern. Deigen skal ikke knas .

Vår vri på et dansk rugbrød. Et skikkelig saftig havrebrød. Brødet ble særdeles smaksrikt og saftig , og fikk nydelig sprø skorpe. Brødet er faktisk best etter ett par dagers hvile. Vi har laget eltefrie brød her i huset i alle år.


Grovt, saftig brød med kornarter. Lag kompakt og saftig rugbrød. Tja, nå skal ikke tjukkmjølken få æren for at brødet ble så pen, jeg tenker at .

Det som er dekket av sild. Rug gir en fyldig og saftig smak, og gir en lenger holdbarhet til brødet. Har du hatt gleden av å nyte ekte saftig rugbrød , f. Surdeig er slett ikke så vanskelig som sitt rykte - prøv det selv. Med Skumma Kulturmjølk lover vi at dette brødet blir enda saftigere enn . Passer til alt av pålegg, også sild og julemat.


Enkelt å lage er den også. Dette brødet er skikkelig saftig og det holder seg også saftig i flere dager. Fint rugbrød gir fyldig smak og holder seg saftig lenge.


Bakt med fin og grov rug, sirup, solsikkekjerner og linfrø smaker det godt som tilbehør til middag. Denne Pinnen ble oppdaget av Bente Antonsen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Dette er et saftig brød som inneholder prosent gulrot. Havrebrød er rundstekt og inneholder nærmere prosent havre.


Her trenger du en ildfast gryte på L. Vårt norske rugbrød er et grovt brø bakt med flytende surdeig av rug som gir et smakfullt og saftig brød.

Rugbrødlagkake er en saftig og smakfull kake med friske bær, silkemyk ostekrem og grov kakebunn. De grove rugbrødsmulene i bunnen gjør kaken litt sunnere. Rugbrød har både fukt og utholdenhet - en skikkelig grovis med.


De blir mer saftig og har lengre holdbarhet selv om brødene er tunge og . Nystekt og saftig rugbrød med hjemmelaget syltetøy. Dette søte rugbrødet er perfekt til søte anledninger og til søtt pålegg. Bakerlandslagets rugbrød.


Landslagsbaker Amund Skrutvold står bak denne oppskriften. Skåret rugbrød som stekes i stekeposen den ligger i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg