torsdag 14. desember 2017

Blåbær milkshake oppskrift

Milkshake med blåbær - nydelig på smak og full av antioksidanter. Idag vil vi dele med dere en oppskrift på milkshake med blåbær. Du kan bruke de bærene du har for hånden, enten det er bringebær, blåbær , solbær eller rips.


Forfriskende på en varm sommerdag. Kilde: Opplysningskontoret for frukt og . Deilig milkshake med en litt utradisjonell smak av blåbær og tyttebær.

Med en god vaniljeis som base, kan du lage en fantastisk vaniljemilkshake - enkelt og skikkelig godt. Her finner du en god grunnoppskrift på milkshake. Dagens oppskrift er deilig blåbærmilkshake med smak av vinter. Blåbærmilkshaken er kald og god med vanilijeis, banan og masse blåbær.


Nem opskrift på en skøn og børnevenlig milkshake med blåbær. Kan ungerne ikke lide blåbær , kan du også lave milkshaken med hindbær . Blåbær milkshake er en utrolig dejlig, nem for forfriskende drik, som jeg ofte serverer for min familie. Denne blåbær milkshake er med banan.


Bland alle ingredienserne i en mixer til du får en glatt og fin shake.

Hell Bringebærtopping i glasset og fyll opp deretter opp med milkshake. Avslutt med en pisket . I kveld vil jeg vise dere hvordan man lager Sjokolademilkshake ! Det går også an å lage sjokolademilkshake med vaniljeis, men tilsett da enda mer. Kan godt hende de ikke skal rime heller ;-) Uansett er det jo oppskriften som teller og ikke slagordet.


Açaí smoothie bowl med blåbær Elske. Vi shaker oss videre inn mot helgen! Utrolig enkel oppskrift , men . Dette er faktisk min personlige yndlingsmilkshake ! Oppskrift på banan- og blåbær smoothie med kun 1kalorier.


Sjekk ut denne friske oppskriften på nutrilett. Vektreduksjonsdiett med blåbærmilkshake. Blåbærshake oppskrift med kalorier, allergener og pris. KONKURRANSE - VINN SHAAAAKE#129380;#129395; Snart november - det betyr ny måned. Perfekt på litt varme sommerdager, eller når man bare ønsker å dempe et snikende . Vi er kjent for den gode milkshake.


Mange spennende varianter. Kjør melk og syltetøy sammen først, ha oppi to scoops vaniljeis og kjør . Du kan også lage milkshaken i andre klassiske smaker som blåbær , .

Det er kaldt, fristende og. Bruke en sprøytepose og topp milkshaken med kremen. I dagens innsendte oppskrift , atter en gang fra Therese Bergesen i. Smoothie er et magrere alternativ til milkshake og serveres iskald.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg