mandag 11. desember 2017

Strikket juleromper

Ny strikket memini rompere str 1-år i memini garn, som er i ull. Har ikke knapper i på bildet, men det er sydd på orginale memini knapper. Romper fra Memini sin julekolleksjon.


MeMini rød juleromper , modell Tree. Hel strikket shorts i grå og rød med tradisjonelt strikkemønster. Juleromper fra Klompelompem str mnd. Strikket i drops merino extra fine.


Bluum tilbyr garnpakker med egne, unike design til baby, småbarn og voksne. Myke, praktiske plagg etter oppskrifter som er enkle å følge, selv for . Ingenting er som gavestrikk når. Explore photo and video images on Instagram, latest posts and. Perfekt juleantrekk som også kan brukes i hverdagen. Garnet består av Merinoull og.


Strikket juleromper

Retro romper er en strikket romper i ullblanding fra Memini. Den er i fargen Amber og mønsteret er i . Tove hilser fra hytta si. Hun har deilige dager der med strikketøyet på verandaen. Tagg en venn i dette. Lillebror sin juleromper er klar!


Og den vart så fin i . Jeg var så heldig og fikk strikke en så nydelig romper til minste nevøen min som skal feire sin første jul! Vi blir aldri lei av. Memini lager barneklær til både hverdag og fest. Kjøp Memini Barneklær til Jente og Gutt hos . Timianshorts strl 3år, strikket i merinoull fra Sandnes, ubrukt, selges for . Langluer til to små prinsesser og en liten juleromper til den minste av de. Images on instagram about klompelompeoverdose.


Enda en romper er strikket til lille Dante. Den var lett å strikke og kjekt med litt struktur på bærestykket. Lerke ☀️ Nydelig og enkel.


Etter lite strikk den siste tiden tok det av i helga: juleromper ble lagt opp på fredags kveld og fullført søndags formiddag - samtidig som jeg har gjort en hel del . I fjor strikket jeg denne Dahlia cardigan fra Lene Holme Samsøe. Jule)romper til salgs Ny, håndstrikket romper er akkurat lagt til i butikken. Kvalavågskofte #129509; strikket i merinoull for jente 10.


Eigakomponert nissehue og juleromper inspirert av Davidromperen til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg